Dinie, Jan, Paul en Liesbeth van Ark. Foto: PR
Dinie, Jan, Paul en Liesbeth van Ark. Foto: PR Foto:

Wildenborcherhof viert twintigjarig jubileum

VORDEN - Op 19 juni 1999 werden de deuren officieel geopend van de Wildenborcherhof. Nu na twintig jaar willen Jan, Dinie, Paul en Liesbeth van Ark dit graag vieren met familie, vrienden, buren, trouwe gasten, (oud-)werknemers, leveranciers en alle andere belangstellenden met een informele receptie met een hapje en een drankje op zaterdag 29 juni van 15.00 tot 18.00 uur, waarbij zij iedereen van harte uitnodigen

Waar Jan en Dinie zo'n 30 jaar geleden eerst nog plannen hadden om de varkensschuur te vergroten, was het plezier in het boerenwerk eigenlijk al verdwenen. Nu hadden zij sinds 1992 al wel een aantal kampeerplaatsen en van daaruit merkten zij alsmaar toenemende groei van het toerisme. Uiteindelijk werd de knoop doorgehakt en zijn de plannen voor uitbreiding in recreatie verder uitgewerkt.

Agrarisch- of horecaondernemer, dat is een wereld van verschil, al was er wel soort basis, omdat Dinie vanaf haar twintigste al kok was. In 1995 stuurden zij hun eerste brief naar de gemeente. Na het akkoord van de gemeente is er vervolgens hard gewerkt met het hele gezin, familie, vrienden en vakmensen om de oude stallen te slopen en een sfeervolle accommodatie te realiseren.

En zo geschiedde het dat op 19 juni 1999 een kleinschalige accommodatie, met acht hotelkamers en een sfeervolle verblijfsruimte waar men kan ontbijten en dineren, werd geopend. De eerste jaren waren tropenjaren, alles was nieuw en de dagen lang. In het begin deden ze echt alles zelf, want voorzichtig zijn met het aannemen van personeel en maken van hoge kosten was een belangrijk punt.

Doordat Jan en Dinie zich altijd hebben weten te omringen met goede mensen, is het bedrijf in de afgelopen jaren gegroeid. Naast vier appartementen werd ook een ruime serre aangebouwd. Ondertussen kwam Liesbeth in beeld bij zoon Paul. Zij is zich langzamerhand steeds meer thuis gaan voelen in de horeca. Nu vormen Paul en Liesbeth samen met Jan en Dinie het gezicht van de Wildenborcherhof. Samen werken zij aan vernieuwing en hopen nog vele gasten te mogen ontvangen, in één van de comfortabele hotelkamers of ruime appartementen, voor het vieren van een feestje in de sfeervolle serre of taveernezaal, of voor een bezoekje aan het gezellige tuinterras.

"Wij willen graag aandacht besteden aan ons twintigjarig bestaan, met een informele receptie op zaterdag 29 juni van 15.00 tot 18.00 uur met een hapje en drankje. U kunt dan ook hotelkamers, appartementen, sfeervolle ruimtes, camping en tuinterras bezichtigen. Tevens is elders in dit blad een tegoedbon te vinden voor een kop koffie en daarbij een lekkernij ter ere van het jubileum. Deze tegoedbon kan ingeleverd worden van 30 juni tot en met 31 juli 2019", aldus de familie Van Ark en team Wildenborcherhof.