Wilma en Josien (rechts). Foto: PR
Wilma en Josien (rechts). Foto: PR Foto:

Extra eendaagse workshop Opstellingen

MISTE - Nog net even voor de vakantie verzorgt Josien Krosenbrink een workshop met Opstellingen van het Verlangen, begeleid door Wilma te Paske. De workshop vindt plaats op de zaterdag 29 juni in Miste bij Centrum Indianenverhalen en is inclusief een biologische lunch. Aanmelden bij Josien Krosenbrink, tel. 0543-565540 of info@centrumindianenverhalen.nl.

Bij de workshop kunnen aanwezigen kiezen of zij zelf een opstelling willen doen, of deelnemen als representant, wat een fijne manier is om er kennis mee te maken. Josien legt uit: "De indringende methode geeft helderheid over diepliggende vragen en onbewuste processen in jezelf en hoe jij in het leven staat. Wat lang weggestopt was, wordt zichtbaar. Het is mogelijk om jezelf te bevrijden van de verstrikkingen waar je onbewust in gevangen zit, oude ballast kan worden losgelaten en er komt nieuw perspectief in beeld. Het doel van Opstellingen van het Verlangen is om er weer in contact te komen met dat afgesneden deel van jezelf, wat weggestopt is; zodat je jouw eigenheid weer gaat ervaren. In deze workshop maak je daar verbinding mee, waardoor je je vrijer gaat voelen en de regie van je leven in eigen handen gaat nemen."
De krachtige werking van opstellingen is inmiddels bekend in veel bedrijven; ook in de reguliere gezondheidszorg wordt met opstellingen gewerkt, om stagnerende problemen op te lossen.


www.wilmatepaske.nl