De tennisleraren Marc Sprenkeler (staand) en Stijn Koolschijn (zittend) aan het werk tijdens een jeugd tennisles. Foto: PR
De tennisleraren Marc Sprenkeler (staand) en Stijn Koolschijn (zittend) aan het werk tijdens een jeugd tennisles. Foto: PR Foto:

Zomertennis in Ruurlo

RUURLO – Voor iedereen die in de zomermaanden sportief bezig wil zijn, is er een ideale mogelijkheid: zomerlidmaatschap van Tennisvereniging Ruurlo.

Voor vijfendertig euro kan men onbeperkt gebruik maken van de tennisbanen, kantine en kleedkamers van tenniscomplex De Meene. Tevens is er de mogelijkheid om tennisles te volgen op maandagavond. Afwisselend zullen Marc Sprenkeler en Stijn Koolschijn de les verzorgen. Beiden zijn gediplomeerde tennistrainers.

Deelname aan de tennisles op maandagavond is vrijblijvend en kan - afhankelijk van de behoefte - variëren. Afhankelijk van de behoefte zullen de trainers hun tijd verdelen over de aanwezige zomerleden. Op maandag 1 juli start de training, uitleg en ontvangst van de zomerleden. TV Ruurlo hoopt dat iedereen die zin heeft om sportief bezig te zijn of een keer kennis wil maken met tennis van het aanbod gebruik gaat maken. Informatie: www.tvruurlo.nl .