Het dak van de Kalahari tent gaat er af tijdens Høken in Toldiek. Foto: Henk Huurnink Jr.
Het dak van de Kalahari tent gaat er af tijdens Høken in Toldiek. Foto: Henk Huurnink Jr.

Indrukwekkende line-up voor

Høken in Toldiek

TOLDIJK - Høken in Toldiek gaat door: dit jaar op vrijdag 28 en zondag 30 juni bij J.J.C. Flophouse aan de Hoogstraat in Toldijk. De organisatie heeft met zeer veel trots de line-up bekend gemaakt!

Terwijl in het Normaalcafé de klassiekers door de speakers schallen, openen de Kisjeskearls op vrijdag het bal. Deze boerenrockers zullen voor het vierde achtereenvolgende jaar laten zien waarom zij ook dit jaar niet mogen ontbreken. Dat zij niet de enige zijn die hun muzikale helden vereren door een perfecte cover te produceren, bewijst NirFOOna, die in de kapschuur stevige rocknummers van ZZ Top en Status Quo spelen.
Uiteraard laten de heren van Bökkers zich van hun best kant zien met een dampend en stampend optreden vol instant klassiekers. De avond wordt afgesloten door rockchick en 'knuffel-Tukker' Miss Montreal.

En natuurlijk is er op zondag het traditionele koffieconcert. Vanaf 10.30 uur op de bankjes in de zon wakker worden met een fijne kop koffie en de vertrouwde blaaskapelklanken op de achtergrond. Maar daarna dient er wel een tandje opgeschakeld te worden, want de piraten van de Paloma's maken het al 'oldewerts' gezellig. Vervolgens is het de beurt aan het Nijmeegse vijftal Bootleg Betty, die met een combinatie van meerstemmige rock, pop en country het dak van de Kalahari tent zullen spelen. Na het succes van vorige edities zal de grande finale worden neergezet door Høken met de Heinoos. Voor de fijnproevers zal Boogie Monster uit Deventer tussentijds een knallende set groovy rock 'n roll laten horen.
De kleinste kinderen kunnen zich ondertussen vermaken in de tuin, zodat pa en ma rustig een babbeltje en of dansje kunnen maken.


www.hokenintoldiek.nl