Repair Café Berkelland ook in de zomer actief

BORCULO - Ook in de zomermaanden is Repair Café Berkelland actief. Dit stelt ook mensen die vakantie houden in Berkelland in de gelegenheid om defecte spullen ter reparatie aan te bieden, want jammer genoeg worden nog steeds vele defecte huishoudelijke apparaten en elektrische gereedschappen simpelweg weggegooid. Men gooit dan een apparaat weg, dat meestal prima te repareren is. Repair Café Berkelland heeft een ruime voorraad aan reparatiematerialen en onderdelen. Daardoor hoeven de bezoekers niet zelf de benodigde onderdelen aan te leveren.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin, en keuken apparaten, het vervangen van horlogebatterijen en slijpwerk van (tuin) gereedschappen, keukenmessen en specifiek elektrische heggenscharen.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk van het type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt onder meer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan dit telefonisch melden, dagelijks van maandag tot en met zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625. Overige informatie en routebeschrijving via repaircafeberkelland@kpnmail.nl