Zonnebloem Geesteren en Gelselaar op stap met de huifkar

GEESTEREN-GELSELAAR - Op woensdag 22 mei laat de Zonnebloem afdeling Geesteren – Gelselaar haar gasten genieten van de mooie omgeving, waar alles alweer in voorjaarskleuren is gehuld.

Even als vorig jaar gaat De Zonnebloem erop uit met de huifkar van de familie Erinkveld. De tocht gaat grotendeels door het buitengebied, waar op dit moment de natuur op zijn mooist is. Onderweg wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De huifkar is voorzien van een rolstoellift, zodat instappen voor niemand een probleem hoeft te zijn. Bovendien is de wagen geheel overdekt, zodat de passagiers geen hinder ondervinden van eventuele regen of wind en nemen de gasten plaats alsof ze in een bus zitten, uiterst comfortabel.
De middag begint om 14.00 uur met koffie, thee en iets lekkers bij de Melktap aan de Nettelhorsterweg. Tegen 14.30 uur begint de rijtoer. Tegen 16.30 uur is de huifkar weer terug bij de Melktap waar een kop soep en een broodmaaltijd op de gasten staat te wachten.
Voor deelname aan deze middag wordt een bijdrage gevraagd van tien euro per persoon. Vooraf aanmelden is noodzakelijk; dat kan bij de gebruikelijke adressen: Loura Ruiterkamp, tel. 0545-481374 of Jannie Kreunen, tel. 0545-481421. Wanneer iemand om vervoer verlegen zit, kan men het bij aanmelding aan hen melden; dan wordt vervoer heen en terug geregeld. Ook voor vragen kan men terecht bij een van de vrijwilligers.