Henny Lagendijk en Michiel Vente clubkampioenen Ruurlose Bridgeclub

RUURLO – De Ruurlose Bridgeclub heeft het seizoen 2018-2018 woensdagavond 8 mei in zaal De Tapperij afgesloten met een slotdrive. Beide lijnen speelden dezelfde spellenzodat er een top integrale uitslag was. De indeling was willekeurig na het trekken van een loopbriefje zodat men ook eens in contact kwam met leden waar men niet elke week tegen speelt. Uitslag van deze slotdrive: 1. Ans Duijn en Jan Kuen 68,59 procent; 2. Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck 62,88; 3. Albert van der Moolen en Gerrit Weijman 59,09.

Deze avond werden ook de clubkampioenen bekend gemaakt en getrakteerd op een flesje wijn. Clubkampioen van het seizoen 2018 - 2019 zijn Henny Lagendijk en Michiel Vente. De tweede plaats was voor Joke Gotink en Joost Walter. Op de derde plaats zijn Renée Feitsma en Marcel Thuis geëindigd. Ook was er een klassement voor wie de meeste slems geboden en gemaakt heeft. Hier was de eerste plaats voor Bert Deunk en Joep Roumen met twintig punten. De tweede plaats was voor Joke Gotink en Joost Walter met dertien punten en de derde plaats voor Truus van Helvoort en Marietje Hissink met elf punten.

Op woensdag 18 september start het nieuwe seizoen van de Ruurlose Bridgeclub. Er is nog ruimte voor nieuwe leden. Mocht men belangstelling hebben, neem dan contact op met de secretaris: Ine Homburg via het e-mailadres ruurlosebridgeclub@gmail.com.