Enthousiast wordt er gerepeteerd. Foto: PR
Enthousiast wordt er gerepeteerd. Foto: PR Foto:

Bruno Mars, De Dijk en meer bij Volharding

BORCULO - Muziekvereniging Volharding viert dit jaar het zeventiende lustrum, ofwel 85-jarig bestaan, met een uniek Sing-A-Long concert op zaterdag 11 mei. Het concert zal de tradities en vernieuwingen in één vormen, met medewerking van de band Reflexxion uit Goor.

Tijdens dit concert zullen en veel bekende meezingers voorbij komen. Denk maar eens aan Bruno Mars, De Dijk, Rowwen Heze, Paul de Leeuw. Iedereen mag en kan deze avond zijn/haar zangtalent weer ophalen. Het is natuurlijk niet verplicht om mee te zingen, gewoon gezellig luisteren en kijken naar de ambiance onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook.
Het programma omvat drie delen. Om 20.00 uur begint het concert met alleen Volharding, tegen 21.00 uur speelt Volharding samen met Reflexxion en rond 22.30 uur neemt de band het stokje van Volharding over.

Eindfeest met Reflexxion
Na afloop van het concert zal de feestavond beginnen in verband met het 85-jarig bestaan. Reflexxion zal dat deel met al hun enthousiasme op zich nemen en maken er een gezellig eindfeest van.
Het Sing-A-Long concert op zaterdag 11 mei vindt plaats in het Muziekcentrum Borculo en begint om 20:00 uur. De zaal is om 19:30 uur open en de entree is vijf euro inclusief een kop koffie/thee.