Toosten op het succes van Borculo Ontmoet. Foto: Carla Heming
Toosten op het succes van Borculo Ontmoet. Foto: Carla Heming Foto:

Wethouder opent Borculo
Ontmoet officieel

BORCULO - Donderdagochtend 4 april knipte wethouder Patricia Hoytink bij Careaz J.W. Andriessen en aansluitend bij Wijkgebouw De Koppel een lint door en opende daarmee officieel Borculo Ontmoet, in bijzijn van bezoekers, vrijwilligers en de initiatiefnemers.

Patricia Hoytink hield op beide locaties een toespraakje en feliciteerde iedereen met zo'n mooie ontmoetingsplek voor jong en oud in Borculo en omstreken. Mensen die behoefte hebben aan contact, maar het moeilijk vinden om de eerste stap te zetten richting een ontmoeting zijn er van harte welkom. Men kan thuis opgehaald worden, zodat men nooit alleen naar binnen hoeft en men wordt natuurlijk weer thuisgebracht. En misschien is Borculo Ontmoet aanleiding om mensen beter te leren kennen en dan samen ook buiten Borculo Ontmoet om leuke dingen te doen, zoals op een mooie zomerdag fietsen of samen wandelen.

Borculo Ontmoet is op dinsdag van 9.30 tot 11.30 uur in bij Careaz J.W Andriessen, en op donderdag van 9.30 tot 11.30 uur bij Wijkgebouw De Koppel. Voor meer informatie kan men terecht bij Mijnie Bannink: welzijncoaches.Berkelland@careaz.nl of tel. 0545-251100, Desiree Havikhorst: bowijkgebouwdekoppel@gmail.com of tel. 06-83562445.