De F-jeugd speelde het eerste toernooi. Foto: PR
De F-jeugd speelde het eerste toernooi. Foto: PR Foto:

Succes voor handballers Blauw-Wit

RUURLO - Handbalvereniging Blauw-Wit uit Ruurlo werkt hard om meer jeugd aan te trekken. Na een lange tijd weinig jeugd gehad te hebben, wordt er nu al een aantal jaren met veel vrijwilligers flink geïnvesteerd om de jeugd weer aan het handballen te krijgen door middel van clinics en schooltoernooien. En met succes; nadat twee jaar geleden al weer een C-jeugd-meidenteam was opgericht, staat er sinds een jaar ook een gemengd F-jeugd team. Ook bij de clinics en schooltoernooien ziet de club een steeds grotere opkomst. Handbal leeft weer onder de jeugd in Ruurlo.

Zondag 31 maart heeft de F-jeugd het allereerste toernooi gespeeld bij Quintus in Hengelo. In een mooi nieuw tenue waren ze er helemaal klaar voor. Met veel enthousiasme en plezier hebben ze hun eerste drie wedstrijden achter de rug, en wat deden ze het goed.

Scholentoernooi
Met een opgave van 100 kinderen was het derde scholentoernooi van Blauw-Wit een groot succes. Zes scholen uit Ruurlo en Lochem streden om de wisselbeker en een heerlijke slagroomtaart. Er werd door iedereen lekker fanatiek en sportief gespeeld, en uiteindelijk ging de Vennegötte er na een zeer geslaagde middag met de overwinning vandoor. Kinderen die het ook leuk lijkt om eens kennis te maken met deze uitdagende en dynamische sport, kunnen al vanaf zes jaar terecht. Zij zijn welkom op de training op dinsdag vanaf 17:30 uur in sporthal 't Rikkenhage in Ruurlo.


www.blauwwit.net

Vennegötte wint het schooltoernooi. Foto: PR