Goedemorgen Reurpop met Dennie Christian in de Balzaal

RUURLO - Maar liefst zeven keer eerder is de zondag van Reurpop succesvol afgetrapt met een ouderwets gezellig koffieconcert. De Bargkapel, De Sleppers en 'Rosamunde' zanger Dennie Christian maken er samen met hen die niet meer tot in de late uurtjes hakken en høken een bonte ochtend van. Om het feest compleet te maken is er ook dit jaar een verloting en hebben 65-plussers (net als kinderen tot en met 13 jaar) gratis toegang tot Reurpop.

Bijna 25 jaar na oprichting van De Sleppers zijn de Ruurlose vrienden Ype-Jan Banda, Peter Weenk, Michiel Ras en Rik Kamperman nog steeds zo hecht als toen zij elkaar troffen bij het jaarlijkse buurtfeest op de Bruil. Inmiddels trekt het viertal van feesttent tot feesttent en van zaal tot zaal om met een breed repertoire aan Nederlandstalige, Duitse en Engelse nummers sfeer te maken.

Naast de vaste Goedemorgen Reurpop-muzikanten van de Sleppers heeft ook de Bargkapel met zijn ruim veertigjarig bestaan een flinke historie als één van de eerste Egerländer blaasorkesten van Nederland. Tot op heden heeft de Bargkapel dan ook niet voor niets een grote trouwe groep fans opgebouwd.

Voor het eerst dit jaar is schlagerzanger Dennie Christian present, die in 1975 doorbrak met het nummer 'Rosamunde'.

Programma
De grote tent gaat om 10:30 uur open, zodat men alvast kan plaatsnemen op de klaargezette banken en stoelen. Bezoekers krijgen vervolgens een kop koffie of thee met wat lekkers aangeboden om de dag goed te beginnen. De eerste consumptie is van het huis. Het muziekprogramma start vervolgens om 11:00 uur en eindigt om 14.00 uur. Tijdens 'Goedemorgen Reurpop' wordt traditiegetrouw een verloting gehouden.
Na Goedemorgen Reurpop staat het middagprogramma vanaf 14.00 uur zoals gebruikelijk in het teken van plezier voor het gehele gezin.