Oude brandweerauto's op Medler Lente Fair

MEDLER - In de buurtschap Medler, gelegen tussen Vorden en Ruurlo, organiseert de plaatselijke Oranjecomissie op zondag 31 maart de achtste editie van de Medler Lente Fair. Ook dit jaar heeft Elweco-Medo haar terrein en gebouwen aan de Onsteinseweg 2 in Vorden weer beschikbaar gesteld voor deze activiteit. Tal van ondernemers, verenigingen en hobbyisten zullen op deze dag hun producten tonen en verkopen. Daarnaast is er een grote sortering speelgoed, boeken en klein antiek. Blikvangers zullen dit jaar twee antieke brandweerauto's zijn van Brandweermuseum Borculo. Het is voor de bezoekers ook mogelijk om een rondrit te maken in één van deze prachtige voertuigen.

De rommelmarkt is in het beheer van de Oranjecommissie, daarnaast zullen nog zo'n veertig standhouders aanwezig zijn. Er is een grote variatie onder de standhouders. Zo zijn er verschillende verenigingen en goede doelen, verschillende stands in groenvoorziening en bloemsierkunst, stands voor het onderhoud en inrichting van gebouwen, smidswerk, loonwerk, oude tractoren, maar ook verschillende stands waar wat te proeven valt. Naast de schapen en lammeren, zal ook de PKV weer aanwezig zijn met vele kippen en konijnen.

Hoewel de weersomstandigheden gunstig lijken te zijn, kan de organisatie bij mindere weersomstandigheden ook dit jaar weer nagenoeg alle standhouders een plaats bieden onder dak. De fair is geopend van 10.30 tot 16.30 uur en ook dit jaar is de toegang en het parkeren weer gratis.


www.medlerlentefair.nl