Obelink toont diverse ruime tunneltenten. Foto: PR
Obelink toont diverse ruime tunneltenten. Foto: PR Foto:

Tentenspecial bij vernieuwde Obelink XXL

WINTERSWIJK - Zaterdag 30 en zondag 31 maart is het openingsweekend van de vernieuwde Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk. De laatste maanden is er hard gewerkt aan veel veranderingen, waaronder een nieuwe camperhal en een vergrote showroom van de tentenafdeling. Tijdens het openingsweekend heeft Obelink messcherpe openingsaanbiedingen en is er wat te doen voor jong en oud.

Obelink - altijd al flink uit de kluiten gewassen - telt nu nog eens 5000m2 meer shopplezier, waaronder nu ook campers. Er is een nieuwe shoppingroute, en de luifel- en voortentenafdeling is vergroot. Dat betekent 2000 m2 extra showroomoppervalk met tenten, grotere show van vouwwagens. In het restaurant van Obelink is een nieuwe sapbar gerealiseerd. Tijdens het openingsweekend zet Obelink de nieuwe tentencollectie van 2019 in het zonnetje. Tent toe aan vervanging of voor het eerst kamperen en op zoek naar een nieuwe tent, dan is Obelink het goede adres. De showroom is gevuld met de mooiste merken, de nieuwste modellen en de beste accessoires. De specialisten van Obelink adviseren graag. Zij hebben door de jaren heen enorm veel ervaring opgedaan, waardoor iedereen bij hen terecht kan met alle vragen, zoals over welk tentmateriaal geschikt is, welk merk het beste is of hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Tevens zijn er ook specialisten van Outwell en aanwezig om iedereen van de juiste informatie te voorzien.
Op zondag 31 maart zijn er ook weer kampeergerelateerde demonstraties. Op zondag zijn de Outwell tenten aan de beurt. De specialisten van Outwell laten de nieuwste modellen zien.

Favorieten
De drie favorieten onder de tenten zijn door Obelink op een rijtje gezet. De Obelink Miami 6 Easy Air is het vlaggenschip van de Obelink-tentencollectie. Deze zespersoons tunneltent is een van de grootste tenten en volledig opblaasbaar. Met een hoogte van 230 cm, ruime zelf in te delen slaapcabines en een afritsbare zonneluifel creëert de Miami alle ruimte die nodig is. Deze tent wordt zondag gedemonstreerd. Obelink Summer 4 Easy Air is een opblaasbare lichtgewicht tunneltent voor drie à vier personen. Met de meegeleverde high pressure-handpomp is de tent in een mum van tijd opgezet. De grote voor- en zij-ingang maken de tent extra veelzijdig en zorgen voor een goede luchtcirculatie. De Obelink Familia 4 is een goed geprijsde vierpersoons tunneltent met afritsbare luifel. De luifel is voorzien van een gaaswand zodat ongedierte buiten de tent blijft wanneer je 's avonds met een lampje onder de luifel zit. De binnententen zijn voorzien van handige opbergvakken en de vele ventilatiemogelijkheden zorgen ervoor dat de tent goed te ventileren is bij warm weer.
Tijdens het openingsweekend kan iedereen (op zondag) voor lekkere hapjes terecht op de tuinmeubelenafdeling en in het restaurant staat warme chocolademelk met een appelpunt klaar voor 3,95 euro of een beenhamschotel voor 6,95 euro. Kinderen krijgen in het restaurant een glitter tattoo en ze kunnen terecht in het speelparadijs.