Efkes Anders uit Barchem. Foto: PR.
Efkes Anders uit Barchem. Foto: PR.

Muziekmiddag gezelligheidskoor Efkes Anders en shantykoor De Grensvaarders

BARCHEM– Gezelligheidskoor Efkes Anders uit Barchem, met een groot aantal leden uit Ruurlo, organiseert zondag 10 februari een gezellige muzikale middag in de grote zaal van Recreatiecentrum De Heksenlaak in Barchem. Beide koren staan onder deskundige leiding van dirigent Feico van Soest.

Zoals in voorgaande jaren belooft het weer een gezellige, muzikale middag te worden met veel herkenbare muziek die uitnodigt tot meezingen of het maken van een dansje. Bovendien vindt er een loterij plaats waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Aan deze gezellige muzikale middag werken gezelligheidskoor Efkes Anders uit Barchem en shantykoor De Grensvaarders uit Voorst (gem. Doetinchem) mee.

Efkes Anders bestaat al ruim dertien jaar en geniet inmiddels grote bekendheid in onze regio. Shantykoor De Grensvaarders uit Voorst is opgericht in september 2015 en heeft inmiddels zo'n vijftig enthousiaste leden. De Grensvaarders worden begeleid door een eigen band die bestaat uit een drummer, accordeonisten, gitaristen, een violiste bij gelegenheid een saxofonist. Het repertoire bestaat onder andere uit zeemansliedjes, die in een speciaal arrangement zijn gezet. Inmiddels heeft het koor al een flink repertoire. Shantykoor De Grensvaarders treedt op in de Achterhoek maar ook daarbuiten.

De entree bedraagt 7,50 euro (inclusief koffie/thee). Aanvang 13.30 uur, zaal open 12.30 uur. Inlichtingen en kaartverkoop: Marijke Eggert tel. 0573-452569 of www.efkesandersbarchem.nl of aan de zaal.

De Grensvaarders uit Voorst.  Foto: Bennie Evers