De Berkellandse Atelierroute is nog op zoek. Foto: Dolf Bierhuizen
De Berkellandse Atelierroute is nog op zoek. Foto: Dolf Bierhuizen

Berkellandse Atelierroute kan nog kunstenaars en ateliers gebruiken

BERKELLAND - Het aantal aanmeldingen voor de Berkellandse Atelierroute loopt gestaag door. Maar er moeten nog wel wat aanmeldingen bijkomen, willen de organisatoren - de Kunstkringen B-Art en Ruurlo - hetzelfde aantal deelnemers halen als in 2017.

Het overzicht op de website is nog niet helemaal bijgewerkt. Sommige kunstenaars hebben namelijk al wel laten weten dat ze mee zullen doen, maar hebben nog geen aanvullende tekst of foto's van hun werk ingestuurd. Of ze maken gebruik van een atelier van een andere kunstenaar of van een van de locaties die de organisatoren aangeboden hebben gekregen. En plaatsing op de site kan pas als er een volledig beeld van vraag en aanbod is. Ook zijn er kunstenaars die nog in overleg zijn met een of enkele gastkunstenaars of gewoon even willen wachten met de aanmelding. Dat kan allemaal. Ze hebben nog zo'n maand de tijd, tot en met 28 februari. Toch zouden de organisatoren het fijn vinden als niet iedereen tot die uiterste datum wacht. Een woordvoerder: "Juist doordat de aanmeldingen een beetje gespreid binnenkomen, kunnen we de mensen die op 9 en 10 juni de Berkellandse ateliers willen bezoeken, ruim de tijd geven zich om een beeld te vormen van welke kunstenaars er mee doen, wat ze maken en waar ze straks te vinden zijn."
Kunstenaars die al wel of alsnog van plan zijn om in juni hun atelier open te zetten: alle informatie is te vinden op de website.


www.kunstkringbart.com/aanmelden