Forellen vangen in de Meene

RUURLO – Bij recreatiecentrum (zwembad) de Meene kan er zondag 3 februari vanaf 11.00 uur weer gevist worden op forellen. Onder toeziend oog van leden van de Ruurlose Hengelsportvereniging De Reurlse Vissers is het de bedoeling dat het bad leeggevist wordt zodat in de weken daarna bekeken kan worden of de forellen hun werk goed gedaan hebben.

De forellen hebben ervoor gezorgd dat het water in beweging bleef waardoor het schoonmaakwerk een stuk gemakkelijker zal gaan. Zo hebben de forellen hun bijdrage aan de opstart van het seizoen geleverd terwijl ze konden genieten van een riant onderkomen. Zeker in vergelijking met hun eigenlijke onderkomen. Voor vijf euro mogen de forelvissers tot 15.00 uur komen vissen, maximaal vijf forellen per deelnemer. Uiteraard zal de traditioneel met liefde gemaakte erwtensoep niet ontbreken. Toeschouwers hebben ook deze keer gratis toegang.
Nadat het bad schoongemaakt is en voorzien van vers water zal voorafgaand door de abonnementen voorverkoopmiddagen en -avonden op 9 en 11 april, het zwemseizoen op dinsdagmiddag 23 april beginnen. Mocht men een abonnement nu alvast willen verlengen? Dan kan dat binnenkort al online via de website www.zwembad-demeene.nl.