De Volharding in 1959. Foto: PR
De Volharding in 1959. Foto: PR

Lustrumjaar van start bij Volharding

Vereniging viert 85-jarig bestaan met concert

BORCULO - Muziekvereniging Volharding bestaat dit jaar 85 jaar en wil dat niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 11 mei zal er een groots jubileumconcert worden gegeven onder de noemer 'Sing Along' waarbij het harmonieorkest samen speelt met de band Reflexxion uit Goor.

Het concert zal uit twee delen bestaan: het eerste gedeelte Volharding in samenwerking met de band en het tweede gedeelte bestaat uit het grote nafeest met alleen de band Reflexxion. Het belooft een gezellige muzikale meezing avond te worden.

Extra concert
Op zaterdag 2 november vindt er een extra concert plaats waarbij er een muzikale reis door de tijd gemaakt gaat worden in samenwerking met de Historische Vereniging Borculo. Hiervoor is Volharding nog op zoek naar de 'verborgen schatten' bij mensen thuis. Wie helpt mee om de avond te voorzien van fantastisch beeldmateriaal en geweldige verhalen van toen en nu? Men is op zoek naar beeldmateriaal en oude teksten waarbij Volharding onderdeel is van het onderwerp.

Ook materiaal over speciale gebeurtenissen in Borculo zijn van harte welkom zodat er een mooi verhaal gemaakt kan worden met als startdatum 1934, de (tweede) oprichting van Volharding. Al het beeld- en tekstmateriaal kunt u mailen naar stefanwoestenenk@live.nl. Volharding is iedereen bij voorbaat dankbaar voor de medewerking en hoopt velen te zien op 11 mei en 2 november.