Jaarlijkse uitvoering TOP

BORCULO - Op 8 en 9 februari heeft toneelvereniging TOP weer haar jaarlijkse uitvoeringen bij CR Peters aan de Steenstraat 7 in Borculo.
De voorstellingen beginnen om 19.30, de zaal is vanaf 19 uur geopend.

Begonnen wordt met het jeugdtoneel. Negen enthousiaste spelers spelen het stuk 'Moeder staakt' geschreven door Yolanda Christianen-Verberk. Het wordt door Ada Bruil geregisseerd en zij heeft assistentie van Veronique Emaus

Voor de volwassenen is gekozen voor het stuk 'Pension van lichte zeden', een klucht geschreven door Carl Slotboom. De regie is in handen van Ada Bruil en Margo te Morsche is de souffleur. Marja en Myrel Raaben zullen de grime verzorgen.

De voorverkoop wordt gehouden bij Tabak Wijn & Zo zijn: volwassenen 5 euro en kinderen tot 12 jaar 4 euro. Aan de zaal kosten de kaarten een euro meer. Op de zaterdagmiddag wordt er ook weer gespeeld voor De Zonnebloem. Ook niet-leden van de Zonnebloem kunnen hier naar toe. Men dient zich dan aan te melden bij de heer Gerrit Sprokkereef, tel: 06-55940811. De kosten van deze middag bedragen vijf euro.


Themabijeenkomst 'Moederkracht' over 'Geboortekracht'

RUURLO – In 't Dorpshuis Ruurlo staat woensdag 30 januari het thema 'Geboortekracht' centraal bij Moederkracht. Weet men dat de manier waarop men geboren wordt, mede bepalend is voor hoe men het leven ervaart?

Tijdens de themabijeenkomst over 'Geboortekracht' op 30 januari krijgt men inzichten in de acht belangrijke fases voor, tijdens en na de geboorte. Men maakt kennis met geboortepatronen, men kijkt op een andere manier naar een kind en men zet zelf een volgende stap in bewust ouderschap. 'Moederkracht' is een initiatief van 't Dorpshuis Ruurlo en kindercoach Astrid Muijsers van Sterrenkracht Kindercoaching en is elke laatste woensdagochtend van de maand van 10.00 tot 11.30 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in de bibliotheek Ruurlo, Dorpsstraat 74. De kosten voor deelname bedragen drie euro. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. Aanmelden kan bij Astrid Muijsers.


06-13208070
info@sterrenkrachtkindercoaching.nl
sterrenkrachtkindercoaching.nl