Fotobijschrift: Het WMT nodigt mannen die mee willen zingen, dansen en acteren uit voor een kijkje achter de schermen bij een voorstelling van HAIR. Foto: Sanne Wevers
Fotobijschrift: Het WMT nodigt mannen die mee willen zingen, dansen en acteren uit voor een kijkje achter de schermen bij een voorstelling van HAIR. Foto: Sanne Wevers

WMT zoekt mannen

WINTERSWIJK - Het Winterswijks Muziek Theater is op zoek naar mannen uit de regio Achterhoek die mee willen zingen, dansen en acteren bij dit actieve amateurmuziektheatergezelschap. Geïnteresseerde mannen worden uitgenodigd voor de voorstelling van de musical 'HAIR' op zondagmiddag 25 november met een exclusief kijkje achter de schermen. Van 22 tot en met 25 november staat het WMT in Theater De Storm. Afdelingsvoorzitter Bas Coumans: "Voor een goede koorverdeling zijn wij op zoek naar tenoren, baritons en bassen. Geïnteresseerde mannen nodigen wij uit voor de voorstelling. Zij krijgen in de pauze een rondleiding achter de schermen. In de maand december mogen ze drie keer vrijblijvend mee repeteren om te kijken of het wat voor hen is. Wij repeteren iedere donderdag vanaf 20.00 uur in De Klephoorn in Winterswijk." Het Winterswijks Muziek Theater bestaat uit ongeveer 60 enthousiaste leden afkomstig uit de hele Achterhoek en soms van ver daar buiten. Bas: "Wij brengen jaarlijks een grote productie op de planken. Dit jaar is dat HAIR. In deze musical zitten ook een paar mooie mannenrollen met nummers als 'Hair' en 'I got life'. Verder hoor je ook mooie koorstukken zoals 'Aquarius' en 'Let the sun shine in'." Op de première wordt bekend gemaakt welke musical het WMT volgend jaar gaat doen. Voor aanmelden of vragen: info@winmt.nl. Kaarten voor HAIR: 0543-519285 of www.theaterdestorm.nl.


Droge en snelle
Lus van Beltrum

BELTRUM - Zondag werd in Beltrum onder een stralende zon de Porskamp Installatie Techniek Lus van Beltrum verreden. De eerste van twee MTB-Veldtoertochten die WTC Keitrappers dit najaar organiseert.

De keuze voor de nieuwe datum pakte goed uit, het droge weer en ondergrond zorgden voor een snel en toegankelijk parcours dat voor ieder niveau deelnemer goed te fietsen was. De lovende reacties van de deelnemers sterken de organisatie om op de ingeslagen weg door te gaan. Met keuze uit afstanden van 30, 40, 50 en 60 km was het voor iedere deelnemer mogelijk om op eigen gewenst niveau en afstand de tocht te volbrengen.
Ruim 400 deelnemers genoten van de vernieuwde route met een mooie klimproef op de Bellegoor en de nieuwe singletracks bij het Kooibos. Voor de langste afstanden was er via een route over mooie bospaden nog een uitdagende klim naar de Kale berg in Barchem. WTC Keitrappers bedankt alle deelnemers, vrijwilligers maar ook zeer zeker de landeigenaren die het mogelijk hebben gemaakt om dit te realiseren. Zonder hun medewerking is het bijna niet mogelijk om ook in de toekomst uitdagende en vernieuwde routes aan te bieden.

De toertochten van de Keitrappers zijn beoordeeld door de NTFU op de thema's organisatie, communicatie, route en aanduiding, natuur en milieu en veiligheid. De tochten voldoen aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen de Keitrappers ook in 2019 het keurmerk 'NTFU Extra Goed Geregeld'.
Vanuit startplaats Lichtenvoorde zal op zondag 11 november de Vishandel Bomers Lus om Lievelde worden verreden. Ook hier weer vier afstanden, met speciale aandacht voor de beginnende fietser. Hiervoor wordt een toegankelijke route van 30 km uitgezet met alle facetten die je van een Veldtoertocht mag verwachten. Voor de meer geoefende fietsers zijn er ook afstanden van 40-50 en 60 km.


www.fietssport.nl

www.keitrappers.nl