Yakult Start To Run bij ASV Eibergen

EIBERGEN - ASV Eibergen start op 26 september om 18.30 UUR met een informatiebijeenkomst en een proeftraining Yakult Start to Run op de atletiekbaan aan de Rietmolenseweg 5f (De Bijenkamp) .

Wie mee wil doen met de proeftraining, hoeft zich niet aan te melden, maar voor deelname aan de Start-to-run moet men zich aanmelden via www.yakultstarttorun.nl opgeven. Informatie is verkrijgbaar via de website van ASV Eibergen, Janet Habers. De training kost 49,50 euro.

Yakult Start to Run maakt van iemand in zeven weken een hardloper. Met deze hardloopcursus van de Atletiekunie leert men van de professionele trainer Jeanet Habers op een verantwoorde manier hardlopen. De cursus duurt zeven weken en daarna kan iemand ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen.

Een groepsles duurt ongeveer anderhalf uur. Hierin gaan de deelnemers samen hardlopen volgens het Yakult Start to Run-trainingsschema. Men oefent en leert ook de juiste loophouding- en techniek. De trainer helpt de deelnemer op weg met zijn schema zodat men doordeweeks zelf kan lopen, bijvoorbeeld ook op afspraak met één van de andere hardloopmaatjes uit de groep.

Voor die 49,50 euro krijgt men zeven weken looptraining met begeleiding van een professionele trainer, huiswerkondersteuning via de Hardlopen.nl App met audiocoaching, een mini-abonnement op het tijdschrift Runner's World (3 edities), koffie of thee, douchen in een goede accommodatie, trainen op een vernieuwde atletiekbaan en informatie over hardloopschoenen en -kleding, over eten en drinken als hardloper.