Seniorenbeurs bij HCR Prinsen

BERKELLAND - Op vrijdag 5 oktober 2018 vindt de tweejaarlijkse Seniorenbeurs van de Seniorenraad Berkelland (SRB) plaats bij HCR Prinsen in Haarlo.

Dit jaar staat de beurs in het teken van Wonen en Zorg. Hiermee wil de SRB een vervolg geven aan de themamiddag van vorig jaar november over dit onderwerp en de serie van gesprekken die de Welzijnsraad en de SRB hebben gevoerd in alle grote kernen van onze gemeente en waar inwoners hun ideeën over het wonen in de toekomst konden uiten.

Daarom zullen tal van organisaties en bedrijven die op het terrein van Wonen en Zorg actief zijn aanwezig zijn tijdens de Seniorenbeurs.
Dit keer zal er een aparte ruimte worden ingericht waar presentaties zullen worden gegeven en waar korte video's worden getoond. Dat zijn bijvoorbeeld presentaties van een notaris tot korte trainingen en demonstraties op het gebied van valpreventie. Aan de hand van een 'demonstratiemuur' zal men laten zien welke acties senioren zelf kunnen ondernemen. Daarnaast is er een makelaar, maar ook op zorggebied zullen de nodige organisaties aanwezig zijn. Uiteraard worden de recreatiemogelijkheden en welzijn niet vergeten. Meer informatie volgt in een volgende publicatie.
Voor vervoer naar de beurs kan men desgewenst gebruik maken van de Buurtbus, de Naoberbus of de Vlearmoesbus.