Behandelaars Livio van start in Medisch Centrum Hageman

EIBERGEN - De diëtist, fysiotherapeut, ergotherapeut en logopedist van Livio starten met ingang van 18 juni met spreekuren in Medisch Centrum Hageman. De behandelaars zijn expert in het behandelen van de ouder wordende mens. Inwoners van Eibergen en omgeving kunnen terecht voor behandelingen maar ook voor tips ter voorkoming van klachten en advies voor hulpmiddelen. Op 18 juni zijn alle behandelaars om 9.00 uur aanwezig. De diëtist is vervolgens iedere maandagochtend aanwezig, de fysiotherapeut op de dinsdagochtend, de ergotherapeut op donderdagochtend en op vrijdagochtend de logopedist. Voor meer informatie of een afspraak kan men bellen met 053-4603550.


Paardensport

EIBERGEN - Op het springconcours in Varsseveld afgelopen zondag heeft Heleen Geessink met haar pony Chico's Mistique goed gepresteerd. Ze wist hier in de klasse M-DE een tweede prijs te winnen met een foutloze ronde en een foutloze, snelle barrage. Heleen komt uit voor PC De Berkelruiters.

NEEDE - De Needse Dewi Olthof heeft een 1e plaats gehaald op een springconcours in Varsseveld, met haar C-pony Esprit in de klasse L deze ging samen met de klasse D. Het eerste parcours ging foutloos en de ingebouwde barrage ook, met de allersnelste tijd. Ze komt uit voor PC De Sterruiters.


Anouk ten Elsen derde bij regiofinale

NEEDE - Zaterdag 2 juni hadden de turnsters uit de 6e divisie hun regiofinale in de Sazahal in Doetinchem. Hier kwamen Britt Stokkers, Anne-Lynn Leussenkamp en Anouk ten Elsen van de Needse GymnastiekVereniging in actie bij de jeugd 1.

Anne-Lynn turnde haar beste wedstrijd van het jaar, en dit was te zien aan de mooie punten die ze behaalde. Ze eindigde op een zeventiende plek.
Britt deed het ook erg goed. Een wat mindere sprong maakte ze goed met een hoge brugscore, wat haar in totaal op een veertiende plek bracht.
Anouk turnde een stabiele wedstrijd, zoals ze dit seizoen al wel eerder heeft laten zien. Als klap op de vuurpijl mocht ze, ondanks een val van de balk, vandaag de bronzen medaille in ontvangst nemen.