Trefpunt/De Berg houdt boekenmarkt

NEEDE - Op 26 mei houdt Trefpunt/De Berg aan de Bergstraat 63a in Neede, een boekenmarkt van 09.00 tot 12.00 uur. Tevens een uitgelezen kans om goedkoop boeken aan te schaffen voor de vakantie. Het aanbod bestaat onder andere uit thrillers, romans, streekboeken, natuur et cetera. Tevens zijn er eigen gemaakte kaarten te koop.
Overtollige boeken kan men op die morgen afgeven ten behoeve van de verkoop voor de vereniging.


Jacky Venson met band op podium De Stier

EIBERGEN - Vrijdag 25 mei staat de Amerikaanse zangeres, songwriter en gitariste Jacky Venson met haar band op het podium van De Stier. Ze mengt zorgvuldig R&B, soul, rock and raw, melancholische blues authentiek en instinctief.

Jackie Venson komt uit Austin, Texas. Haar vader Andrew Venson was in de jaren tachtig een prominent muzikant in Austin. Na haar studies begon Jackie songs te schrijven en in 2014 bracht ze in eigen beheer twee EP's uit. Haar debuut EP 'The Light In Me' op 29 juni 2014 en 'Jackie Venson B Sides' op 11 november 2014. In 2016 kwam ze met het live album ' Live At Stange Brew', dat opgenomen werd in de Strange Brew in Austin, Texas. Vorig jaar verscheen de EP 'Transcends'. Aanvang is om 22.00 uur, de entree gratis.


Touwtrekken voor buurten en bedrijven

BORCULO - Op zondag 27 mei houden de touwtrekkers van TTV Heure, naast het competitie toernooi Gewest Oost, een toernooi voor zestallen getraind en ongetraind. Een team bestaat uit zes spelers met coach en verzorger.

Dit kan een vriendenteam zijn, collega's, familie of buurt zolang men maar met z'n zessen is. De wedstrijden beginnen rond 13.30 uur op het wedstrijdterrein aan de Lebbenbruggedijk, Borculo tegenover Openluchttheater Galgenveld.
Voor meer info of opgave: via e-mail bij ttvheure@gmail.com, voor vrijdagavond 25 mei 20.00 uur en onder vermelding van teamnaam, contactpersoon en getraind of ongetraind.


Pubquiz De Stier

EIBERGEN - Woensdag 23 mei houdt Café De Stier een Pubquiz. De Pubquiz is een algemene kennisquiz die bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto's en audiotracks. Meedoen kan individueel of met een team van maximaal 5 personen. Een foutloze ronde levert wat versnaperingen op en het winnende team ontvangt eeuwige roem. Aanvang 20.00 uur. Eindtijd: 23.00 uur. Deelname aan de quiz kost 2 euro per persoon.