Dames 1 van Fysio Eibergen. Foto: PR
Dames 1 van Fysio Eibergen. Foto: PR Foto:

Vijfde open kaartavond kruisjassen in Eibergen

Vijfde open kaartavond kruisjassen in Eibergen


EIBERGEN - De Eibergse Kaart Club houdt vrijdag 30 maart de vijfde en laatste wedstrijd kruisjassen voor paren in café de Beuk aan de Beltrumseweg 7 in Eibergen. Aanvang van de wedstrijd is om 20.00 uur. Vaan deze vijf wedstrijden tellen de beste drie mee voor het eindklassement. In de laatste wedstrijd zijn er weer vleesprijzen te winnen en in het eindklassement krijgen de beste drie paren ook nog extra prijzen te verdienen. Na vier wedstrijden is de leiding nog steeds in handen van Jan Schutte en Willem Hasselo uit Neede. Deze kaarters zijn al zeker van de eerste plaats en voor de volgende prijzen zal er nog een hevige strijd ontbranden.


Derde prijs voor Heleen

EIBERGEN - Heleen Geessink is zaterdag samen met haar pony Chico's Mistique op de dressuurwedstrijd in Almelo voor het eerst in de klasse L1 cat. DE gestart. Met een nette proef, gewaardeerd met 190 punten, wist zij daar een derde prijs te winnen. Heleen is lid van PC De Berkelruiters uit Eibergen.


Top-klasseringen voor Rekkense Molenruiters

REKKEN - Jacco de Graaf heeft op 24 maart in Vriezenveen een eerste prijs gewonnen in het M-springen met zijn pony Amigo. Dorine Vredenberg was eerste in het M-progressief springen met haar pony Anne Daula. Haar broertje Hannes Vredenberg won in dezelfde rubriek de tweede prijs met zijn pony Sepp. Al deze ruiters komen uit voor de Molenruiters uit Rekken.


Volleybaldames zoeken trainer en teamgenoten

EIBERGEN - Fysio Eibergen Boemerang DS1 zoekt speelsters en een trainer. Het eerste volleybal damesteam uit Eibergen is op zoek naar versterking van hun team. Voor komend seizoen zoeken de dames nog een middenspeelster en een passer/loper die eventueel ook inzetbaar is op de diagonaalpositie. Boemerang DS1 speelt in de tweede divisie en bekleedt momenteel, met nog drie wedstrijden te gaan, de vijfde plek op de ranglijst. Maar het team is niet alleen op zoek naar speelsters. In goed overleg is besloten dat Tim ten Pas na dit seizoen stopt als hoofdtrainer. Het bestuur van Volleybalvereniging Boemerang en het team zetten alle zeilen bij om zowel de benodigde speelsters als trainers te vinden.