Top-klasseringen voor Rekkense Molenruiters

REKKEN - Jacco de Graaf heeft op 24 maart in Vriezenveen een eerste prijs gewonnen in het M-springen met zijn pony Amigo. Dorine Vredenberg was eerste in het M-progressief springen met haar pony Anne Daula. Haar broertje Hannes Vredenberg won in dezelfde rubriek de tweede prijs met zijn pony Sepp. Al deze ruiters komen uit voor de Molenruiters uit Rekken.


Lynn Bouwmeester met Coposta dicht bij zege

NEEDE - Op een concours in Vriezenveen hebben Lynn Bouwmeester uit Neede en haar pony Coposta van Tojopehoeve Z goed gepresteerd. Zij bemachtigden de tweede prijs in het M-springen, categorie C-D-E. Met een nipt tijdsverschil van bijna 0,2 seconden op de snelste tijd grepen zij net naast de overwinning. Lynn en Coposta komen uit voor Ponyclub Diepenheim.


Dewi Olthof bij eerste tien op NK-springen

NEEDE - De 12-jarige Dewi Olthof uit Neede startte afgelopen zaterdag 24 maart op het NK-springen in Ermelo. Met haar C-pony Esprit in de klasse L Categorie C uitkomende voor Manege Snorrewind eindigde zij als tiende. Er deden twintig combinaties mee. Dewi Olthof reed prima; maar ze had pech een balkje op hindernis 9 aan te tikken, waardoor de nipte top-tien-klassering het maximaal haalbare werd.


'Als thuis wonen niet meer kan, wat dan?'

ACHTERHOEK/DOETINCHEM - FNV Senioren Achterhoek nodigt leden en andere belangstellenden uit voor de themabijeenkomst 'Als thuis wonen niet meer kan, wat dan?' op maandag 23 april van 13.30 tot 16.00 uur. Deze bijeenkomst is bij Horeca Totaalcentrum De Kruisberg, Kruisbergseweg 172, Doetinchem. De deuren gaan om 13.00 uur open.

Tijdens de bijeenkomst wordt uitleg gegeven over alle onderwerpen waarmee men te maken krijgt als thuis wonen echt niet meer kan en opname in een verpleeghuis aan de orde is. Voorzitter Senioren Achterhoek Bennie Wieggers zal de aanwezigen welkom heten, waarna Jeroen Willemsen, onafhankelijk cliƫntondersteuner bij Zorgbelang uitleg geeft. Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen.
Aanmelden kan tot 6 april per e-mail met gegevens (leden ook graag hun lidmaatschapsnummer) naar bwieggers66@gmail.com of via tel. 06-10480718 of per brief naar FNV Senioren Achterhoek, Kervelseweg 11 d, 7255 BE Hengelo.