Afsluitingen Borculoseweg en Needseweg vanwege afbouw viaducten

Borculoseweg en Needseweg afgesloten vanwege afbouw viaducten


EIBERGEN - De komende weken is aannemer Noaber18 in opdracht van Rijkswaterstaat bezig met het afbouwen van twee viaducten over de toekomstige N18 in Eibergen. Het betreft de viaducten in de Borculoseweg en de Needseweg. Als laatste werkzaamheden moet de aannemer deze wegen aansluiten op de nieuwe viaducten. Daarom zijn de wegen de komende weken afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met omleidingsroutes en langere reistijden.

De Borculoseweg (N822) is van maandag 5 maart 7.00 uur tot en met maandag 12 maart06.00 uur ter hoogte van het nieuwe viaduct over de toekomstige N18 afgesloten voor het verkeer. Het autoverkeer tussen Haarlo/Borculo en Eibergen rijdt via de Deventer Kunstweg en de Kiefteweg. Het langzaam verkeer wordt omgeleid via de Olden Eibergsedijk en de Kuipersweg. Vanaf maandag 5 maart 6.00 uur rijdt alle verkeer via het viaduct over de toekomstige N18. Noaber18 gaat dan de tijdelijke bypass weghalen.

De Needseweg (N823) is van maandag 5 maart 6.00 uur tot en met vrijdag 23 maart 16.00 uur ter hoogte van het nieuwe viaduct over de toekomstige N18 afgesloten voor het verkeer. Het autoverkeer tussen Eibergen en Neede wordt omgeleid via de N315. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Oude Needseweg/Oude Eibergseweg. Vanaf vrijdag 23 maart 16.00 uur rijdt alle verkeer via het viaduct over de toekomstige N18. Noaber18 haalt dan ter plekke de tijdelijke bypass weg.

De werkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slechte weersomstandigheden kunnen werkzaamheden en afsluitingen worden uitgesteld.

Meer informatie
Meer informatie over de Nieuwe Twenteroute vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/nieuwetwenteroute en op Facebook @nieuwetwenteroute.