Obelink Vrijetijdsmarkt viert kampeerseizoen met eerste open zondag van het jaar. Foto: PR
Obelink Vrijetijdsmarkt viert kampeerseizoen met eerste open zondag van het jaar. Foto: PR Foto:

Obelink viert kampeerseizoen met eerste open zondag dit jaar

WINTERSWIJK - Kampeerliefhebbers opgelet: op zondag 4 maart opent Vrijetijdsmarkt Obelink de deuren om de start van het kampeerseizoen te vieren. De dagen worden weer wat langer, mensen hopen stiekem op stijgende temperaturen en de kampeerkriebels zijn volop aanwezig: dat is het teken dat liefhebbers weer willen kamperen. Voor wie dit jaar voor het eerst gaat kamperen of voor wie benieuwd is naar de nieuwste snufjes in de collectie; op deze eerste open zondag van het jaar is er voor iedereen wel wat te vinden.

Op zondag 4 maart is er bij Obelink Vrijetijdsmarkt volop aandacht voor de nieuwe collectie voortenten- en vouwwagens. Deze afdeling heeft in de winter een verbouwing ondergaan en is in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe voortentencollectie van 2018 kan nu nog beter gepresenteerd worden. Obelink heeft meer dan 90 modellen in het assortiment, waarvan een groot deel staat opgebouwd in de showroom. Op deze open zondag zijn naast de eigen ervaren werknemers, ook specialisten van Brand aanwezig. Het is namelijk niet altijd eenvoudig om zelf een passende voortent uit te kiezen. Welke voortent past eigenlijk op welke caravan, en welke maat is dan nodig? Bezoekers die meer willen weten, kunnen de hele dag bij de specialisten terecht voor de beste adviezen. Daarnaast is het op deze feestelijke dag extra aantrekkelijk om een voortent aan te schaffen: Bij aankoop van een Brand voortent krijgt men de stormbandset mistral gratis. Bij aankoop van een Outwell voortent krijgt de klant een Roof Lining gratis.
Uiteraard kunnen bezoekers ook een kijkje nemen op alle andere afdelingen.
De eerste open zondag van het jaar is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en vermaak voor de kinderen. Om het kampeerseizoen feestelijk te beginnen staat er in het restaurant een sparerib schotel op het menu. Voor de kinderen is er in het restaurant een ballonnenclown te vinden. Natuurlijk kunnen ze ook lekker spelen in het speelparadijs.
Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op zondag 4 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur.