Bram van der Sluis, Fiene Assink en Nicky Assen. Foto: PR
Bram van der Sluis, Fiene Assink en Nicky Assen. Foto: PR Foto:

Bram, Fiene en Nicky winnen kleurwedstrijd

NEEDE - Tijdens de goedbezochte Spilbroekshow hield Dinie Schuurman namens de NPV-Neede voor de jeugdige bezoekers een kleurwedstrijd. De jury stond voor een lastige keuze uit de vele ingeleverde kleurplaten en heeft winnaars in drie leeftijdscategorieën. De winnaars zijn geworden: Bram van der Sluis en Fiene Hassink uit Neede en Nicky Assen uit Hengevelde. Zondag 4 februari reikte Dinie Schuurman namens de NPV-Neede de ingelijste tekeningen en de prijzen uit aan de winnaars in het Ter Weemepark bij 'de eendjesvijver'.


Dewi Olthof verovert startbewijs voor NK

NEEDE - De 12-jarige Needse Dewi Olthof heeft afgelopen weekend 3 februari deelgenomen aan de Regiokampioenschappen springen Klasse L categorie C in Genemuiden. Hier heeft ze uitstekend gepresteerd, door met haar pony Esprit drie parcoursen foutloos te blijven. Hierdoor heeft ze een derde plaats gehaald en een ticket bemachtigd voor het NK in Ermelo 24 maart.


Prijzen voor de Pasruiters

NEEDE - Elke te Lintelo heeft met Nadire in Haaksbergen een eerste prijs behaald in de dressuur klasse M2 categorie DE.

Ylva van der Vlugt heeft in Vragender een derde prijs gehaald in het B springen met haar paard Mr Frodo en in deze klasse heeft Mark Snoeijing zijn Gracia naar een twaalfde prijs gereden. Anneke Thuinte heeft met Royal Collection Nozy Girl op de Gelderse Kampioenschappen een zevende plek behaald in het M categorie DE springen.
Allen rijden voor de Pasruiters uit Neede.


Dewi werd derde met haar pony Esprit. Foto: PR