Alzheimer Café met thema Wat gebeurt er als je dementie hebt?

BERKELLAND - De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland houdt maandelijks een Alzheimer Café in Borculo. Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. Men ontmoet lotgenoten en kan met elkaar in gesprek gaan over de dingen die men meemaakt of over zaken die naasten bezighouden.

Het thema van deze maand is: Wat gebeurt er als je dementie hebt? Hoe ervaart iemand zijn dementie? Wat gebeurt er de gevoelsbeleving van die persoon? En hoe ervaart zijn partner en andere naasten dit ziekteproces en alle veranderingen? Iemand met dementie en diens partner gaan tijdens het Alzheimer Café in gesprek over hun ervaringen.

Wanneer: dinsdag 13 februari 2018. Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo. Hoe laat: van 19.30 uur tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Meer informatie op staat op www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland of Oost-Gelderland: 06-13514411.


Kaarten in Kulturhus de Wanne in Beltrum

BELTRUM - DIOS-Beltrum houdt de vierde kaartavond van dit seizoen op zaterdag 10 februari in Kulturhus de Wanne in Beltrum, aanvang 20.00 uur. Er wordt zoals gebruikelijk weer getwintigd. Iedere kaartliefhebber is van harte welkom. Voor inlichtingen en opgave kan men terecht bij de organisatie: Paulien Ribbers, tel. 0544-481365.


Novia krijgt uitleg over openbaar vervoer

NOORDIJK - Dinsdag 13 februari krijgen de leden van Novia een OV ambassadeur op bezoek, deze gaat uitleg geven over het reizen met de bus of trein.

En hoe werkt de OV-chipkaart? kom ik in aanmerking voor korting en ook andere vervoersmogelijkheden, waaronder de buurtbus? Deze en andere vragen komen aan bod.
De avond vindt plaats in café Hassink aan de G.L.Rutgersweg 41 in Noordijk. Aanvang 19.45 uur.