Maatschappelijk Diner Berkellandse Uitdaging

BERKELLAND - Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Berkellandse Uitdaging een maatschappelijk diner. Doel is het draagvlak vergroten voor de activiteiten van de Uitdaging en het verstevigen van de relatie tussen alle betrokkenen die zich op vrijwillige basis inzetten voor de leefbaarheid van de lokale samenleving. Het thema is 'Beleef Berkelland'.

De Berkellandse Uitdaging zet zich via het beursprincipe van vraag en aanbod al jaren in voor diverse groeperingen binnen Berkelland. Stichtingen en verenigingen worden om niet geholpen door de inzet van maatschappelijk betrokken bedrijven. Door samenwerking met landelijk partijen, zoals het Nationale Ouderenfonds, worden wensen van kwetsbare groepen ingevuld. Lokale initiatieven zoals de oprichting van de huisraadbank worden in woord en daad ondersteund. Kortom, de lokale samenleving is er voor iedereen en moet toegankelijk en (be)leefbaar blijven. Daar staat de Berkellandse Uitdaging voor.
Het Maatschappelijk Diner is de gelegenheid bij uitstek voor bedrijven en hun relaties om over diverse maatschappelijke thema's van gedachten te wisselen en nieuwe spelers binnen het sociale domein te ontmoeten. Naast de betrokken bedrijven zal ook de gemeente aanwezig zijn onder aanvoering van burgemeester Joost van Oostrum. Het diner wordt in De Klok in Eibergen geserveerd en bestaat uit vijf gangen. De Berkellandse Uitdaging ziet er naar uit om ook nieuwe ambassadeurs en maatschappelijk betrokken bedrijven te mogen begroeten tijdens het Maatschappelijk Diner.
Datum, tijd en locatie: dinsdag 10 april 18.00-22.00 uur bij De Klok in Eibergen. Kaarten kunnen besteld worden bij de projectmanager van de Berkellandse Uitdaging Marleen Kosterink-Stapelbroek: info@berkellandseuitdaging.nl.