Wereldvrouwendag bij Vrouwen van Nu Neede

NEEDE - Vrouwen van Nu Neede viert Wereldvrouwendag. Op woensdag 7 maart komt Hella van der Wijst naar Neede. Televisiepresentator Hella van der Wijst is 25 jaar journalist en onder andere bekend van De Wandeling, Brandpunt en Bakkie Troost.

Als redacteur en verslaggeefster ontving zij voor haar reportages in Bosnië het Marga Klompé Stipendium. Hella zal de dames een boeiende en inspirerende avond bieden.
Deze avond zijn ook niet leden van harte welkom. De avond wordt gehouden bij Café Restaurant De Olde Mölle, Diepenheimseweg 21, in Neede. Aanvang 19.45 uur, zaal open 19.15 uur.
Toegangskaarten kosten € 8 (inclusief twee consumptie zijn verkrijgbaar bij Ans Waarlo, tel. 0545-294294 of indien nog voorradig aan de zaal.


Jaarvergadering voor
leden PCOB Neede

NEEDE - PCOB Neede en omstreken houdt op dinsdag 13 februari haar jaarvergadering. Deze bijeenkomst is, in tegenstelling tot alle andere PCOB bijeenkomsten, bedoeld voor de eigen leden. De vele werkgroepen zullen kort verslag uitbrengen van het afgelopen jaar en de activiteiten voor het komende jaar presenteren. Ook zullen de leden gevraagd worden in te stemmen met de begroting. Aanvang bijeenkomst: 14.15 uur, in gebouw Diekgraven.

De bestuursverkiezing is tevens een onderdeel van deze middag. De voorzitter zal evalueren en vooruitkijken op de toekomstige ontwikkelingen.
Voor deze jaarvergadering is het noodzakelijk dat men zich aanmeldt. Dit in verband met de afsluitende uitgebreide broodmaaltijd. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van 5 euro gevraagd. Opgeven bij Gerrie Geels; uiterlijk 7 februari.
De middag zal rond 17.30 uur worden afgesloten. Voor vervoer kan de Vlearmoesbus gebeld worden.


Dolf Ruesink gast bij vrouwen van Nu

NEEDE - Op woensdag 14 februari houdt Vrouwen van Nu Neede haar jaarvergadering.

Na de pauze houdt journalist Dolf Ruesink een lezing. Ruesink is ruim 40 jaar bij De Twentsche Courant Tubantia werkzaam als verslaggever. Hij vertelt over zijn reportages in binnen-en buitenland. Aan de hand van filmbeelden, geluidsfragmenten en anekdotes neemt Ruesink de dames mee naar bijzondere plekken op aarde en zijn bijzondere ontmoetingen.
Aanvang 19.45 in gebouw Diekgraven in Neede.