Infoavond feesten en evenementen

BERKELLAND - Wie van plan is om een buurtfeest te houden of om volgend jaar een groot evenement te organiseren, heeft daar een vergunning van de gemeente voor nodig. Om het organisatoren wat makkelijker te maken en hen goed op weg te helpen, houdt de gemeente Berkelland een informatiemarkt, waarin alle facetten en partijen die bij deze vergunning horen, aan de orde komen.

De informatieavond wordt gehouden op woensdag 21 november in het gemeentehuis in Borculo. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Koffie en thee staat vanaf 19.45 uur klaar.

Informatie en tips
Na het welkom door burgemeester Joost van Oostrum is er een kort plenair deel met tekst en uitleg over de evenementenvergunning en de noodzakelijke zaken die daarbij komen kijken. Ook is er een infomarkt met stands van onder andere onze vergunningverleners, subsidieverleners, handhavers, politie, brandweer en de verzekeringmaatschappij. Daar kan iedereen verdere informatie, tips en tricks krijgen. Uiteraard is er ook gelegenheid om een afspraak te maken met de vergunningverleners om zaken voor een feest of evenement verder te bespreken.
Voor vragen of informatie kan men contact opnemen met Wilhelmien Siemes, Myra Konings of Anita Markerink. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0545 - 250 250.