Hollandse weken bij Kranenberg Juweliers

GOOR - Bij Kranenberg Juweliers aan de Grotestraat 51 in Goor staat de gehele maand oktober in het teken van 'Hollandse weken. Elke week worden er mooie handgemaakte sieraden en horloges van Nederlandse bodem in de spotlights gezet.

Kranenberg Juweliers heeft de gehele maand oktober zeer exclusieve en uitgebreide collecties van diverse Nederlandse merken in huis. Onder andere de industriƫle horloges van LEFF, ontworpen door Piet Hein Eek. Daarnaast vakkundig vervaardigde, elegante gouden sieraden van het merk Cardillac, waarin bijvoorbeeld iemands gezichtsprofiel verwerkt kan worden. Bijvoorbeeld in een trouwring het profiel van elkaars gezicht.
Uiteraard presenteert Kranenberg Juweliers ook uit eigen atelier een collectie handgemaakte sieraden 'made by Anne-Marie'.
Daarnaast zijn er diverse bijzondere evenementen. Zoals op vrijdag 12 oktober van 12.00 tot 17.00 uur komt de eigenaar van N()L sieraden 'live' een sieraad smeden. En de klant wordt in de gelegenheid gesteld zelf daadwerkelijk de smeden.
Op vrijdag 26 oktober komt de designer van Vinx Hollands Glorie in de winkel. Zij gaat samen met de klanten vrijblijvend een origineel ontwerp maken om bijvoorbeeld iemands oude sieraden. Bezoekers worden verwend met een leuke Hollandse attentie bij aankoop van een sieraad of horloge en worden er lekkernijen van eigen bodem bij een heerlijk kopje koffie geserveerd.
"Kom vrijblijvend langs en ontdek unieke pareltjes van Hollandse bodem", zo nodigt het team van Kranenberg Juweliers in Goor uit.