Vv Ruurlo opent bekercompetitie tegen KSH

RUURLO – Voor de hoofdmacht van voetbalvereniging begint het seizoen 2018- 2019 met een drietal bekerwedstrijden in de poulefase om de KNVB beker van het district Oost. Zondag 2 september om 14.00 uur speelt het elftal onder leiding van trainer Wouter Schouten op sportpark 't Rikkelder tegen KSH uit Harrveld. De tweede poulewedstrijd volgt op zondag 9 september met een uitwedstrijd tegen VV Bentelo, aanvang 14.00 uur. Het laatste bekerduel tegen VV Mariënveld staat voor donderdagavond 13 september op de agenda, aanvang 19.30 uur. De poulewinnaar plaatst zich voor de tweede ronde van het bekertoernooi. De competitie 2018-2019 in de derde klasse C van de KNVB district Oost begint voor VV Ruurlo op zondag 30 september met een thuisduel tegen SML uit Arnhem. In de eerste speelronde op zondag 23 september zou men tegen SV Grol uit Groenlo spelen Maar omdat SV Grol in het weekeinde van 23 september het honderdjarig jubileum viert is de wedstrijd uitgesteld.


Piratenhits en rock goed voor tropische sferen

HENGEVELDE/RIETMOLEN - Het is zoals dat wel vaker met goede ideeën gebeurt. Die ontstaan spontaan. "En in dit geval bij ons aan de bar", zegt Janny Rupert van café Van Otten in Rietmolen. Stamgast Mieke Boswinkel had nog maar nauwelijks het idee geopperd om een popfestival te organiseren, of ze kreeg meteen bijval. Het resultaat: Tropical Rock. Op zaterdag 1 en zondag 2 september in Hengevelde.

Met overigens niet alleen rock, maar ook piratenhits. "We hebben voor elk wat wils", zegt Janny Rupert. Om er in een adem aan toe te voegen dat de naam Tropical Rock eigenlijk toch wel wat misleidend is. "We hebben het evenement namelijk opgesplitst: zaterdagavond zijn er Nederlandstalige tropische hits, op zondag is het - zoals de naam van het festival al doet vermoeden - rock wat de klok slaat."

Tropical Rock wordt gehouden aan de Haaksbergerweg 12 in Hengevelde. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij café Van Otten in Rietmolen.