Inzameling oud papier VV Ruurlo

Ruurlo - Voetbalvereniging Ruurlo haalt zaterdag 23 juni weer het oud papier in de bebouwde kom van Ruurlo op. De voetballers maken steevast op de vierde zaterdagmorgen van de maand een rondgang door het dorp. Vriendelijk verzoek om het papier 's morgens gebundeld of in dozen aan de weg te zetten. Het papier niet in plastic zakken of houten kistjes doen. Deze worden niet meegenomen. De oud-papier ophalers wijzen er op dat het papier vanaf 8.30 uur wordt opgehaald. Als het papier later aan de weg wordt gezet, bestaat de kans dat de ophalers al geweest zijn. Alle routes worden namelijk één keer gereden. Ook kan men elke zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur oud-papier en –kleding storten in een van de containers die op sportpark 't Rikkelder staan opgesteld.


Jeugdconcert Volharding

BORCULO - Op dinsdag 26 juni organiseert Muziekvereniging Volharding uit Borculo voor de tweede keer het Jeugdconcert. Het concert zal in het teken staan van de spelende jeugd in de verschillende orkesten en de aanstormende jeugd. De avond begint om 19.00 uur en de entree hiervoor is vrij.

Deze avond zal ingevuld worden door het harmonieorkest, het leerlingenorkest, de majorette en de leerlingen van Volharding die muziekles volgen bij het Segno Collectief.

Bij binnenkomst is er voor de papa's en mama's koffie of thee en voor de kinderen ranja. Na het concert kunnen er verschillende instrumenten uitgeprobeerd worden. Vriendjes en vriendinnetjes, buurjongens en buurmeisjes, iedereen is van harte welkom. Ook opa en oma of de buurman mogen gezellig komen luisteren. Een uur lang muziek voor en door de jeugd van Volharding.
Tot de 26ste juni in het Muziekcentrum in Borculo.