Jubileumeditie Reurls Open golftoernooi

RUURLO – De tiende editie van het Reurls Open golftoernooi vindt op woensdag 4 juli plaats op Golfbaan 't Zelle in Hengelo (G). De organisatie is voor deze speciale gelegenheid uitgebreid om het jubileum extra luister bij te zetten.

Het succes hangt natuurlijk in grote mate af van de deelnemers. Iedereen die in Ruurlo woont of gewoond heeft en in het bezit is van een golfvaardigheidsbewijs is van harte welkom. Tijdens het Reurls Open komt men mensen tegen die men misschien al lange tijd niet heeft gezien en waarvan men mogelijk niet eens wist dat zij ook golf spelen. De wedstrijd wordt gespeeld op golfbaan 't Zelle in Hengelo (G). Deze fantastische baan staat garant voor voldoende uitdaging. Na afloop is er ruim tijd voor gezellig napraten en wordt er een mooi diner verzorgd. In de afgelopen negen jaar heeft nog nooit iemand twee keer het kampioenschap gewonnen. Tijdens deze jubileumeditie hoopt de organisatie alle negen 'oud' winnaars te mogen verwelkomen. Op de foto staan twee eerdere winnaars, Max van de Kerkhof (winnaar 2011) en Marcel Hendriks, hij won in 2017 het toernooi. Mocht men interesse hebben en zich willen opgeven kijk op: www.reurlsopen.simpsite.nl


Rommelmarkt

RUURLO - Kringloopwinkel Warm in Ruurlo houdt zaterdag 5 mei van 10 tot 14 uur een rommelmarkt in haar tweede hal. De voorraden uit het magazijn en de grote opslag worden aangeboden voor leuke prijsjes in de tweede hal achter de grote kringloopwinkel aan de Venterkamp 8. De kringloopwinkel is ook gewoon geopend, daarentegen is de goederenontvangst gesloten deze dag. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan de Voedselbank Oost-Achterhoek.