Sportintro vv Reünie

BORCULO - Dinsdag 20 maart verzorgt Sander Siebelink in samenwerking met de Sportfederatie Berkelland 'Sportintro Voetbal' bij vv Reünie. Alle groepen van de Heuvelschool komen die dag van 8.30 tot 14.15 uur naar Sportpark de Wildbaan bij vv Reünie. Onder leiding van Sander kunnen ze kennis maken met de voetbalvereniging en het voetballen zelf. Belangrijkste natuurlijk: zo kunnen de kinderen zelf ervaren hoe leuk voetballen is.


Ben Beijer gast bij
Vrouwen van Borculo

BORCULO - Ben Beijer treedt op voor de Vrouwen van Borculo op 26 maart, tijdens de ledenavond. Ben Beijer is cabaretier, presentator, columnist en liedjes - tekstschrijver.

Hij is een verhalend cabaretier, in de oude en traditionele stijl. Hij schrijft zijn eigen liedjes met muziek en begeleidt zichzelf op gitaar. Ben weet met zijn humorvolle kijk op de wereld de mensen te laten (glim)lachen.

De bijeenkomst begint om 19.45 uur en is in zaal Peters, Steenstraat in Borculo. Entree voor niet leden bedraagt 5 euro.


Paasbingo bij Reünie

BORCULO - Ook dit jaar houdt voetbalvereniging Reünie een paasbingo. Deze bingo wordt gehouden op woensdagavond 28 maart en de balletjes gaan om 19.30 uur rollen. Geri Elschot en Harry Messink zullen ook dit jaar de avond in goede banen leiden. De koffie en thee staat om 19.00 uur klaar. En de prijzen, die staan natuurlijk in het teken van de naderende Pasen.