Uitslagen kaarten VOO

RUURLO – Winnaars van de elfde speelronde (zaal De Tapperij) Vvan de kaartcompetitie van Vereniging Openbaar Onderwijs waren bij het klaverjassen H. Nijenhuis en G. Stokkink (5184 punten) en bij het kruisjassen H. Kuenen en E. Kuenen (4019 punten). De competitie wordt voortgezet op donderdag 1 maart in zaal De Keizerskroon. Aanvang kruisjassen 19.30 uur en klaverjassen 20.00 uur. Er wordt één keer per veertien dagen gekaart in De Tapperij of bij De Keizerskroon. Tussenstanden: Klaverjassen: 1. W. Eggert en N. de Wilde 52030 punten; 2. W.Straver en J.H. Alfing 51865; 3. L. Heppe en J. de Boer 51751. Kruisjassen: 1. H. Kuenen en E. Kuenen 42519; 2. H. Abbink en L. Visschers 39307; 3. H. Aagten en F. Wopereis 38993.


Seniorensoos Ruurlo

RUURLO – Donderdag 8 maart vindt in zaal De Tapperij de jaarvergadering van de Seniorensoos Ruurlo plaats. Aanvang 14.00 uur. Na de vergadering treedt het duo 'Di Jon ' op met gitaar, harmonica en zang. Het bestuur hoopt op een goede opkomst van de leden.


Tornax wint verrassend van nummer drie

RUURLO – Het eerste mannenteam van volleybalvereniging Tornax speelde vrijdagavond in Apeldoorn tegen Alterno. Een lastige wedstrijd, want Alterno staat derde in de competitie. Tornax miste daarnaast drie spelers.

Toch wisten de Ruurloërs het duel verrassend te winnen. Er werd zwak aan de wedstrijd begonnen. De mannen hadden weinig in te brengen en de set werd verdiend verloren met 25-12. Het beeld ontstond dat er weinig te halen was in Apeldoorn. Mocht Tornax nog iets willen, dan zou het radicaal anders moeten. Aan die opdracht werd gehoor gegeven in de tweede set. Tornax had het betere van het spel en het vertrouwen binnen het team begon te groeien. Ondanks dat keek Tornax tegen een 23-21 achterstand aan. Door goede servicedruk en mooie aanvallen werd de set knap met 23-25 binnengehaald. Het gevoel ontstond dat er meer te halen was in Apeldoorn. Door flinke servicedruk en goede aanvallen kreeg de derde set een vervolg. Verdiend won Tornax de derde en vierde set met 20-25. Een onverwacht resultaat, waarmee de mannen vier hele belangrijke punten pakten in de strijd om handhaving.


Oud Papier inzameling CBS WonderWijs

RUURLO - Zaterdag 10 maart, de tweede zaterdag van de maand, wordt vanaf 9.00 uur in Ruurlo weer huis-aan-huis oud papier ingezameld door CBS WonderWijs. Het papier graag in dozen of gebundeld aan de weg klaarzetten. Ook kan papier worden gebracht in de container die opgesteld staat aan de Spoorstraat, op het industrieterrein direct naast de spoorlijn.


Meike Koeslag eerste en tweede op dressuurwedstrijd in Almelo

GEESTEREN - Afgelopen zondag heeft Meike Koeslag met haar pony Picobello meegedaan in de klasse B dressuur op het concours in Almelo. Ze kreeg van de ene jury 192 punten, dit leverde haar een eerst plek op. Bij de andere proef kreeg ze 188,5 punten en dit was goed voor een tweede plek. Deze combinatie komt uit voor de Hamelandse ponyclub uit Geesteren.