Frits Hoogers uit Deventer – zo is hij bekend bij de burgerlijke stand – is behalve bloemschikker een allround 'designer'. Foto: PR
Frits Hoogers uit Deventer – zo is hij bekend bij de burgerlijke stand – is behalve bloemschikker een allround 'designer'. Foto: PR Foto:

Oud papier inzameling

RUURLO - Voetbalvereniging Ruurlo haalt zaterdag 24 februari weer het oud papier in de bebouwde kom van Ruurlo op. De voetballers maken steevast op de vierde zaterdagmorgen van de maand een rondgang door het dorp. Men wordt verzocht het papier 's morgens gebundeld of in dozen aan de weg te zetten. Het papier niet in plastic zakken of houten kistjes doen. Deze worden niet meegenomen. De ophalers wijzen er op dat het papier vanaf 8.30 uur wordt opgehaald. Als het papier later aan de weg wordt gezet bestaat de kans dat de ophalers al geweest zijn. Alle routes worden namelijk één keer gereden. Ook kan men elke zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur oud papier en –kleding storten in een van de containers die op sportpark 't Rikkelder staan opgesteld.


Uitslag Maandag Bridge

RUURLO - De zittinguitslag van het Maandag Bridge van 12 februari, gespeeld in de Tapperij in Ruurlo, vierde competitieronde, tweede zitting zijn als volgt:

A Lijn: 1 Martin Wiegerinck & Ria Wiegerinck 72,50 %, 2 Henny Mulder & Gerrit Mulder 62,92 %, 3 John Wokke & Joep Roumen 58,75 %. B Lijn: 1 Janny Dekker & Ria Roumen 70,67 %, 2 Ans van Duren & Joop Tetteroo 66,36 %, 3 Jan Wopereis & Gerard Rothman 65,00 %.


Kerkdienst in streektaal

RUURLO – In gemeentecentrum De Sprankel aan de Domineesteeg in Ruurlo wordt zondag 25 februari een dialectdienst gehouden. Voorganger zal zijn Gerrie Zemmelink uit Aalten. De dienst begint om 10.00 uur. Het thema zal zijn: 'Wi'j heurt wal good, maor…….?'


Florafrits met bloemenspektakel in Barchkerk

BARCHEM – Liefhebbers van bloemsierkunst moeten zondagmiddag 18 maart even 'blokken' in hun agenda. Op uitnodiging van de Stichting Barchkerk in het Midden (BiM) komt Florafrits die middag naar de dorpskerk in Barchem om te laten zien wat hij in zijn mars heeft als 'meester bloemschikker'.

Frits Hoogers uit Deventer – zo is hij bekend bij de burgerlijke stand – is behalve bloemschikker een allround 'designer' die van elk interieur en elke tuin iets bijzonders weet te maken. Florafrits staat bekend om zijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid, waardoor hij op elke locatie de juiste sfeer, stijl en harmonie weet te creëren.

Liefhebbers van spectaculair bloemwerk dienen niet te lang te wachten met het reserveren van kaarten, want de belangstelling lijkt groot te worden. Bel met Dirk Rossel, tel. 0573 441642 of Gerrit Stegeman, tel. 0573 252489). Indien niet uitverkocht zijn er op de dag van de demonstratie nog kaarten te koop in de entree van de kerk.


Uitslagen Ruurlose Bridge Club

RUURLO – In zaal De Tapperij is woensdag 14 februari de eerste zitting van de vijfde competitieronde van de Ruurlose Bridge Club gespeeld.

De uitslagen waren: A-lijn: 1. Ria Wiegerinck en Martin Wiegerinck 64,58 porcent; 2. Joke Gotink en Joost Walter 61,46; gedeeld 3. Inke en Anton Dolphijn, Trudi van Welsem en Guido Baggen 56,94. B-lijn: 1. Peter Hendriks en Johan Eek 69,25; 2. Renée Feitsma en Marcel Thuis 60,17; 3. Inge Meulenbeld en Trijnie Herweijer 57,00. C-lijn: 1. Ap Ruesink en Wim Eggink 61,46; 2. Dien Flierman en Dika Roekevisch 58,33; 3. Willemien Altena en Jenny Schot 54,69.