Trotse award-winnares Petra Hoog Antink. Foto: Annekée Cuppers
Trotse award-winnares Petra Hoog Antink. Foto: Annekée Cuppers Foto:

Bruidsatelier Petra wint landelijke Love Award

LICHTENVOORDE - Als winnaar van de provincie Gelderland uit de bus komen, was voor Petra Hoog Antink al een grote verrassing. Dat ze afgelopen donderdag bij Citysense in Utrecht ook nog de landelijke prijs in de categorie 'trouwmode' zou winnen, had Petra nooit durven dromen. "Ik was helemaal verbaasd."

Door Annekée Cuppers

Petra mocht de prijs in ontvangst nemen uit handen van BN-er Kim Kötter. "Er deden ook hele grote zaken mee dus ik was helemaal verrast en eerlijk gezegd, ook wel geëmotioneerd. Maar de sfeer was heel prettig en andere bruidsmodezaken kwamen me direct feliciteren."

Petra is nog een beetje beduusd van alle aandacht. Sinds de bekendmaking heeft ze al enorm veel app-jes, belletjes en reacties op Facebook ontvangen. Mensen komen ook spontaan de winkel inlopen om Petra te feliciteren. "Ik ben echt supertrots en wil iedereen die op mij gestemd heeft heel erg bedanken." Voor de toekomst wil Petra gewoon zo doorgaan. "Groter groeien hoeft voor mij niet, kleinschaligheid en persoonlijke aandacht blijven voor mij het allerbelangrijkst."

En dat Petra's klanten dat met haar eens zijn, bewijst de Love Award die op een prominente plek in de etalage prijkt.


Filafestival, Walhalla voor verzamelaars

BORCULO - Op zaterdag en zondag 24 en 25 februari 2018 houdt de Filatelistenvereniging Lochem, Borculo en omstreken traditiegetrouw de jaarlijkse postzegelbeurs onder de naam Filafestival Borculo.

Het Filafestival heeft alles te bieden op het gebied van het verzamelen van postzegels, poststukken, prentbriefkaarten; van pincet tot album. De verscheidenheid aan deelnemers staat hier borg voor. Een 'legertje' van vrijwilligers van de vereniging maakt dit alles mogelijk. Zij zorgen voor de opbouw en het draaiende houden van de vele activiteiten.

Tevens kunnen zij belangstellenden advies geven over het opzetten van een verzameling. Waar moet men op letten; het behandelen van postzegels, het hanteren van postcatalogi, taxeren en eventuele verkoop. Op de eerste plaats komt echter het stimuleren van het verzamelen.
De jeugd heeft hierbij haar eigen plekje gekregen.

Op beide dagen houdt de vereniging 's middags om 16.00 uur een Verenigingsveiling. Het materiaal hiervoor is door de leden zelf ingebracht.
De veilingcatalogus laat zien, wat er aangeboden wordt. Het veilingmateriaal (kavels) is uitsluitend tijdens de beursdagen te bezichtigen. De catalogus is op aanvraag per mail verkrijgbaar (verzoek naar pvdedriehoek@gmail.com) of tijdens dit weekend in de zaal.
Filafestival 2018 wordt gehouden in het gebouw van Muziekcentrum Borculo, Haarloseweg, 7271 BV Borculo. Meer informatie is te verkrijgen via tel. 0545 273404. Men kan bellen tussen 9.30 en 17.00 uur.
De toegang is gratis.


Medailles touwtrekkers Heure en Vorden

BORCULO - De jeugdleden van ttv Vorden en ttv Heure hebben zaterdag meegedaan aan het Nederlands kampioenschap indoor touwtrekken in Ommen. Team Heure/Vorden heeft een zilveren medaille behaald. Team Vorden/Heurne een bronzen medaille.

Touwtrekkers in de prijzen. Foto: PR