Menig consument heeft inmiddels met eigen ogen kunnen constateren dat aan de doelstelling, namelijk ruimte creëren, ruimschoots is voldaan. Foto: Jan Hendriksen.
Menig consument heeft inmiddels met eigen ogen kunnen constateren dat aan de doelstelling, namelijk ruimte creëren, ruimschoots is voldaan. Foto: Jan Hendriksen. Foto:

Everwennink Gemak open na verbouwing

RUURLO – Na een korte maar ingrijpende verbouwing is donderdag 18 januari Everwennink aan de Leeuwerikstraat heropent. Menig consument heeft inmiddels met eigen ogen kunnen constateren dat aan de doelstelling, namelijk ruimte creëren, ruimschoots is voldaan. Reacties als: "dansschoenen meenemen volgende keer" en "de nieuwe rolschaatsbaan van Ruurlo" waren dan ook niet van de lucht.

Ruimte was hetgeen wat eigenaar Cor Halmingh van Everwennink Gemak dan ook in eerste instantie met de verbouwing voor ogen stond, omdat een steeds groter deel van de Ruurlose bevolking vergezeld gaat van kinderwagen, rollator of scootmobiel. Helaas houdt menig winkelier nog maar te weinig rekeningen met onze minder mobiele medemens. Tot voor kort hoorde Everwennink daar zeker bij. Dat dit nu ten goede is gekeerd is voor zowel het publiek als voor Cor Halmingh en zijn medewerksters een hele verademing. Om een en ander te kunnen realiseren zijn aan het interieur de nodige aanpassingen verricht en is er met een aantal productgroepen flink geschoven. Ook is er extra aandacht gegeven aan de assortimenten waarin Everwennink Gemak zich (nog) verder wil specialiseren. Voor de feestversiering is een extra hoek gecreëerd waardoor onder andere thema's als 'Baby-Shower' aandacht hebben gekregen. Ook het 'Elektronisch Roken' heeft een prominente plaats ingenomen. Daarbij is nu alle verlichting (binnen en buiten) uitgevoerd in energiebesparende LED- verlichting. Dat dit alles een helder beeld geeft, laat men u graag zien. Het moge duidelijk zijn: Everwennink Gemak heeft zich voorbereid op de toekomst.