Karlijn en The King in actie. Foto: Eigen foto
Karlijn en The King in actie. Foto: Eigen foto Foto:

Karlijn wint B springen

EIBERGEN - Afgelopen zaterdag wist de Eibergse Karlijn Olde Klieverik in Gorssel een mooie foutloze rit te rijden in de klasse B springen, waarna ze tevens een foutloze barrage reed. Haar rit met The King werd beoordeeld door de jury met 78,5 punten en met deze score eindigden ze op de eerste plaats in de klasse B /D. Karlijn komt uit voor de Sterruiters.


Uitslagen Molenruiters

REKKEN - Een aantal leden van de Molenruiters hebben deelgenomen aan de springwedstrijd in Gorssel.

In de klasse B categorie C was er een eerste prijs voor Mayke Leusink met Chico. In de klasse L werd Chantal Leusink met Glenn zesde. In de klasse M was er een zevende plek voor Chantal Leusink met Gino.


Twee Yapton teams aan kop in competitie

EIBERGEN - De twee competitieteams van Yapton hebben een sterke wedstrijdweek achter de rug waardoor beiden de koppositie in de poule konden pakken. Het mixed/team moest maandag in Hengelo aantreden tegen ELO United. Na een 2-2 gelijke stand na de enkelpartijen kon met de dubbels toch de winst worden gepakt. De eindstand werd 3-5 in het voordeel van de Eibergenaren. Het heren-team moest donderdag naar Zutphen om de wedstrijd tegen BC Rianto te spelen. Met slechts één 3-setter werd de tegenstander overtuigend verslagen. Resultaat 0-8 en als bonus de eerste plek in de tussenstand. De volgende wedstrijden staan gepland voor het mixed-team thuis tegen Raduga SV en de mannen uit tegen Poona GBD uit Gaanderen.


Heleen Geessink wint derde prijs in Gorssel

EIBERGEN - Heleen Geessink heeft zaterdag met haar pony Chico's Mistique meegedaan aan het springconcours in Gorssel in de klasse B categorie D. Met een nette, foutloze ronde en barrage wist ze hier een derde prijs te winnen. Heleen komt uit voor ponyclub De Berkelruiters uit Eibergen.


Succes voor Yapton

EIBERGEN - Afgelopen zondag stond voor de Dynamic Tennissers van BC Yapton de derde speeldag in de regiocompetitie op het programma. Na Dinxperlo en Eibergen was dit keer DTVW uit Winterswijk gastvereniging voor de serie wedstrijden. De twee teams uit Eibergen, uitkomend in verschillende poules, wisten allebei drie van de vier wedstrijden te winnen. Poulewinst in een competitieronde betekent in deze regio-competitie, promotie naar de volgende hogere poule. Voor Yapton dus een prima dag. Het volgende treffen is op zondag 17 december in Lichtenvoorde.