Willem Sluiterschool in 1957. Foto: Eigen foto
Willem Sluiterschool in 1957. Foto: Eigen foto Foto: Verona Westera

Reünie de Willem Sluiterschool, de Julianaschool en de 3-Sprong

EIBERGEN - Op 1 augustus 2018 gaan de van oorsprong drie christelijke scholen van Eibergen fuseren. De Willem Sluiterschool, de Julianaschool en de 3-Sprong zullen samen IKC het Sterrenpalet worden.

De verbouwwerkzaamheden van de nieuwe locatie van Het Sterrenpalet, aan de Prins Bernardstraat, zijn al gaande. Het Sterrenpalet, eerder ontstaan uit de eerste fusie van de Willem Sluiterschool en de 3-Sprong, zal in augustus volgend jaar fuseren met de Juliana.
Als afsluiting van een tijdperk wordt er een grote reünie gehouden. Iedereen die als leerling of leerkracht op één van deze drie scholen heeft gezeten of gewerkt, is van harte uitgenodigd op zaterdag 26 mei 2018. De drie scholen hebben op deze middag élk hun eigen reünie op de eigen locatie.
De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. (Oud)- leerkrachten en leerlingen zijn ingeschakeld om de geschiedenisboeken, klassenlijsten en archieven na te kijken en mensen op te sporen. De reüniecommissie hoopt via social media, nieuwsbrieven en krantenberichten veel mensen te bereiken.
Iedereen die de reünie wil bezoeken dient zich aan te melden. Dit kan via de website: www.reunie2018.jimdo.com. Hier is ook alle overige informatie rondom locaties en tijden te vinden. De kosten voor de reünie zijn 12.50 euro per persoon. Als men op meerdere locaties heeft gezeten of gewerkt is er maar voor één locatie aanmelding nodig.