Afgelopen week werd het nieuwe scorebord in gebruik genomen. Foto: PR Vios
Afgelopen week werd het nieuwe scorebord in gebruik genomen. Foto: PR Vios Foto:

Nieuw scorebord vv VIOS B


BELTRUM - In het streven van voetbalvereniging VIOS om de accommodatie verder te verbeteren, is een volgende stap gezet. De lokale Regiobank en Maywea consultancy uit Groenlo maakten een nieuw scorebord mogelijk. De afgelopen week werd dit project voltooid.

Het oude scorebord begon te veel storingen te vertonen en was na meer dan 10 jaar gebruik aan vervanging toe. Er is gekozen voor een modern bord. Huub Scharenborg sprak namens de Beltrumse Regiobank. "VIOS voetbal kent een voorname rol binnen de samenleving en stimuleren de leefbaarheid binnen Beltrum. Wij ondersteunen dit van harte."

De vrijwilligers van de Ondergrondse hebben het bord geplaatst. Medesponsor Ton Scharenborg van Maywea die eveneens meehielp kon de hulp waarderen. "De mannen van de Ondergrondse mogen dan niet meer actief zijn in het reguliere arbeidsproces, maar het ambachtschap en vakkennis gaan niet verloren." Het scorebord is geplaatst op het hoofdveld en duidelijk zichtbaar vanaf de tribune.


Jan Heutinck winnaar vierde
competitiewedstrijd kruisjassen

EIBERGEN - In café de Beuk in Eibergen hield de Eibergse Kaart Club de vierde van de twaalf competitiewedstrijden. Deze wedstrijd werd gewonnen door Jan Heutinck met 4087 punten. Tweede werd Harrie Pasman met 3891 punten en Jan Niks werd derde met 3791 punten. Vierde werd Harrie Wessels met 3780 punten en Theo Baks werd vijfde met 3762 punten. In het klassement is de leiding in handen van Harrie Pasman met 15226 punten. Tweede is Joop van Meegen is tweede met 15171 en derde is Theo te Vogt met 15108 punten.Herman Rouwenhorst is viersde met 14770 punten en vijfde is Jan Niks met 14655 punten.


Fysio Eibergen-Boemerang wint weer met 4-0

EIBERGEN - Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Alterno Apeldoorn op het programma voor de volleyballers van Fysio Eibergen-Boemerang. Al snel werd duidelijk dat de dames van Alterno niet in staat waren Fysio Eibergen Boemerang tegen te houden. Met goed en gevarieerd spel werd de eerste set met 25-18 binnengehaald.

Maar zoals wel vaker liep het in de tweede set ineens minder en kon de ploeg uit Eibergen geen afstand nemen en ging het mee in de foutenlast van de tegenstander. Toch en dat is de vooruitgang die het team heeft geboekt, lukte het om de tegenstander in de greep te houden en de set met 25-23 te winnen.
De derde set vertoonde het beeld van de eerste. Alterno kreeg geen kansen en Fysio Eibergen Boemerang hield de tegenstander in de houdgreep en zonder al te veel problemen werd deze set weer met 25-18 binnen gehaald.
Wie nu dacht dat de vierde set een makkie zou worden, kwam bedrogen uit. Fysio Eibergen Boemerang verviel in de oude fout en liet de tegenstander hopen op setwinst. Met de nodige moeite werd de winst met 26-24 binnen gehaald en dus 4-0 winst en 5 punten.
Fleur Wieggers was als aanvoerster toch wel tevreden, vooral de oefenwedstrijden van de laatste twee weken hebben de ploeg overtuigd van hun kunnen en dat heeft het nodige zelfvertrouwen gegeven.
Dat zullen de speelsters in de eerstvolgende thuiswedstrijd nodig hebben. Zaterdag, 4 november komt de trotse aanvoerder, W.V.C. uit Wierden naar Eibergen. In de 6 wedstrijden die deze ploeg tot nu toe heeft gespeeld, hebben zij nog maar 1 set verloren. Aan Fysio Eibergen Boemerang de kans om te laten zien hoe sterk de ploeg is. De wedstrijd in de Pickerhal begint zoals gewoonlijk om 18.00 uur.