Last minute sale bij Obelink. Foto: PR
Last minute sale bij Obelink. Foto: PR Foto:

WINTERSWIJK - De zomervakantie staat weer voor de deur. Het voorjaar is voorbij gevlogen en het is straks tijd voor het echte werk: lekker kamperen.

We zijn al een aantal weken flink verwend met mooi weer en daar houden de echte campingliefhebbers natuurlijk van. Lekker in het zonnetje, of in de schaduw bij de luifel. Obelink Vrijetijdsmarkt heeft op 9 juli de laatste open zondag met de last minute sale. Dé dag om nog even de laatste spullen voor je vakantie te scoren.
Waarschijnlijk hebben kampeerders de meeste voorbereidingen voor hun kampeervakantie al getroffen. De caravan is uit de stalling, men heeft de tent nagekeken en misschien al wel even een weekendje proefgedraaid. Toch is het voor vertrek nooit verkeerd om nog even alles door te nemen. Heb je aan alles gedacht? Of zijn er misschien nog wat kleine dingen die je wilt aanschaffen? Loop je kampeeruitrusting nog even door, zodat je zeker weet dat je straks compleet op weg gaat.
Shoppen in de sale is natuurlijk altijd leuk. Obelink heeft in de week van 5 tot en met 12 juli verschillende acties en leuke kortingen. Met op zondag 9 juli nog wat extra's: In het restaurant zijn lekkere dingen te vinden en te verkrijgen met korting. In de winkel worden op zondag 9 juli een aantal Obelink goodiebags verloot. Kinderen kunnen geschminkt worden in het restaurant.
Obelink vrijetijdsmarkt in Winterswijk is op zondag 9 juli geopend van 10.00 tot 17.00 uur.