Fietstocht vanuit Noordijk. Foto: PR
Fietstocht vanuit Noordijk. Foto: PR Foto:

Bewuster en gezonder eten en drinken

BELTRUM - Op Landgoed 't Hulsevoort aan de Bruggertweg 2 in Beltrum is op donderdagavond 20 april vanaf 19.30 uur een informatieve avond en workshop met betrekking tot bewuster en gezonder eten en drinken.

Er komen die avond verschillende onderwerpen ter sprake. Zo gaat het onder andere over het energetiseren van water, voedsel en consumpties en het neutraliseren van de schadelijke stoffen die in daar in zitten. Ook gaat het over het neutraliseren van schadelijke frequenties, wat daar de gevolgen van zijn en wat men er tegen doen kan. Herman Smeenk en Tonny Stoverink zullen aanwezigen aan de hand van alledaagse voorbeelden van voedsel en consumpties laten zien welke producten wel of niet bij metabolisme passen en of ze wel of niet goed zijn.
Door een pendel en/of biotensor te gebruiken kan men ter plekke zelf snel en eenvoudig controleren hoe dit werkt. Zij verzoeken aanwezigen om een monster mee te nemen van het water dat men zoal dagelijks drinkt en enkele voedingsproducten waarvan men denkt dat die gezond zijn.
Herman en Tonny hebben verschillende systemen ontwikkeld die elk hun eigen doel en werking hebben om bij te dragen aan de gezondheid van de mens. Het uitgangspunt is om preventief aan de gezondheid te werken. Zo gaat het bijvoorbeeld over stofwisseling, immuunsysteem, PH-waardes, energetische waardes, elektromagnetische straling (electrosmog), omzetting van anionen naar kationen in het menselijk lichaam, antioxidatie-waardes en bestrijding van vrije radicalen.
Herman en Tonny denken dat aanwezigen na deze avond een andere kijk op water, voedsel en consumpties hebben. Wie er bij wil zijn moet zich vooraf aanmelden via mail: kleingebbinck.m@gmail.com. Voor het gebruik van de ruimte en koffie en thee wordt een bijdrage gevraagd van 5 euro per persoon.


Fietstocht rond Noordijk op Koningsdag

NOORDIJK - De fietstocht op 27 april, Koningsdag start tussen 10.30 en 13.30 uur bij de Oale Schole aan de Schoolweg in Noordijk. De routes zijn ongeveer 25 kilometer of 40 kilometer.

Kosten zijn drie euro voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen 1 euro. Inbegrepen is onderweg kop koffie/thee of ranja en aan het eind een consumptie in de Oale Schole.
Organisatie is in handen van Historische Vereniging Oud Noordijk.


www.oudnoordijk.nl, tel. 0545-291832