Turnsters nemen goud en zilver mee naar Eibergen. Foto: PR
Turnsters nemen goud en zilver mee naar Eibergen. Foto: PR Foto:

Twee keer goud en één keer zilver voor turnsters Odival

EIBERGEN - Vorig weekend was de tweede uit de reeks plaatsingswedstrijden voor de zesde divisie en de eerste wedstrijd voor de pre-instappers en de pre-pre-instappers van Odival.

De wedstrijden werden gehouden in de Saza hal te Doetinchem. Er is goed geturnd door de turnsters van odival want ze gingen met maar liefst drie medailles terug naar Eibergen.
Merle Eekelder (junior niveau G) en Liz Saaltink (pre-instap2) wisten een gouden medaille mee naar huis te nemen. Joy pit (pre-instap2) ging naar huis met een zilveren medaille.

Uitslagen:
Pre-instap (meisjes geboren in 2010): Iris Menger - 9e (1e cijfer op balk), Liz te Nahuis - 14e, Lauren Grijsen - 15e (2e cijfer op sprong).
Pre-instap (meisjes geboren in 2009): Liz Saaltink: 1e (2e op sprong en vloer), Joy Pit: 2e (2e op balk en 3e op vloer), Phileine Andaloussi: 10e (3e op sprong en vloer), Fenne Pit: 20e (1e cijfer op balk en vloer, 1 sprong gemist dus geen cijfer), Indy van der Spoel: 22e.
Pupil 1 D3: Roxy ten Bruin: 4e (2e cijfer op brug en 1e cijfer op balk), Plien Penterman: 8e (3e cijfer op de balk), Noa Jansen: 10e, Anne-Roos Otten: 15e , Junior niveau G: Merle Eekelder: 1e (1e cijfer op sprong en balk en 3e cijfer op vloer).