Jan Elferink en Mirjam Veenhuis voor de praktijk aan de Dijkstraat in Lichtenvoorde. Foto: Lydia ter Welle
Jan Elferink en Mirjam Veenhuis voor de praktijk aan de Dijkstraat in Lichtenvoorde. Foto: Lydia ter Welle

Open huis bij Centrum
Alternatieve Zorg Achterhoek

LICHTENVOORDE - het Centrum Alternatieve Zorg Achterhoek houdt op zaterdag 11 en zondag 12 februari open huis in het pand aan de Dijkstraat 25 in Lichtenvoorde. In dat centrum werken onder andere Jan Elferink met zijn Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze met acupunctuur en Chinese kruiden en Mirjam Veenhuis met haar Gu Qi praktijk voor Tuina massage en -therapie.

Beide therapeuten zijn deze dagen aanwezig zijn om te vertellen over hun therapie. Wie dat wil, kan een twintig minuten durende kennismakingsbehandeling met tuina ondergaan. Voor dat laatste kan men zich telefonisch opgeven bij Mirjam, tel. 06 18356318.

De praktijk voor Traditionele Chinese Geneeswijze van Jan Elferink zit vijftien jaar in de Dijkstraat. Jan geeft op de open dag graag antwoord op vragen over zijn manier van behandelen. Tevens is dat een mooie kans om wellicht fysieke problemen aan te kaarten, en te bespreken of TCG een oplossing zou kunnen bieden.
De behandelingen van Mirjam en van Jan worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Het valt niet onder het eigen risico.
Het open huis op 11 en 12 februari is beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur. Verse koffie of thee staat klaar voor de bezoekers van het open huis.