De bedragen werde verdeeld. Foto: PR Jumbo Hobelman
De bedragen werde verdeeld. Foto: PR Jumbo Hobelman Foto:

'Sparen voor je Sportvereniging' levert 4000 euro op voor lokale verenigingen

EIBERGEN - In de Jumbo van Patrick Hobelman aan de Brink in Eibergen heeft vorige week de uitreiking plaatsgevonden van de 'Sparen voor je Sportvereniging' actie. Klanten die de afgelopen tijd boodschappen deden bij de Jumbo winkel konden sparen voor sportmaterialen voor lokale sportverenigingen. In totaal werd er door Jumbo in Eibergen 4.000 euro verdeeld onder deelnemende verenigingen.

Naar gelang het aantal gespaarde punten ontvingen de sportclubs een bedrag dat zij kunnen besteden aan nieuwe sportmaterialen. Sportvereniging Fc Eibergen uit Eibergen ontving de meeste punten van de Jumbo klanten en ontvangt een bedrag van 1.698 euro. In totaal werden er in Eibergen 20.583 punten toegewezen aan lokale sportverenigingen. Naast voetbalvereniging Fc Eibergen, ontvingen gymnastiekvereniging Odival, tennisvereniging Mallumse Molen, volleybalvereniging Boemerang en basketbalvereniging Picker Reds ook een cheque voor de aanschaf van sportmaterialen.
"De 'Sparen voor je sportverenging' actie past perfect bij onze maatschappelijke doelstellingen. Als familiebedrijf en toonaangevende supermarktketen staat Jumbo middenin de samenleving. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld om ons heen. Bewegen is enorm belangrijk voor jong en oud. Hier dragen we dan graag ons steentje bij", aldus Ondernemer Patrick Hobelman van Jumbo. Sportvereniging Fc Eibergen is zeer verheugd met het bedrag. "We vinden het erg mooi dat klanten van Jumbo, waaronder natuurlijk onze leden, vrijwilligers en supporters, zo veel punten voor onze vereniging hebben gespaard.