Manfred Graven blijft langer bij Vios.  Foto: PR Vios B
Manfred Graven blijft langer bij Vios. Foto: PR Vios B

Manfred Graven verlengt contract bij Vios Beltrum

BELTRUM - Manfred Graven heeft zijn contract als hoofdtrainer bij de Beltrumse vierdeklasser met een jaar verlengd. Het 'heren 1 team' staat nu op een zesde plek met 22 punten uit 13 wedstrijden, een punt meer dan afgelopen seizoen. Graven gaf in gesprekken aan nog steeds meer dan genoeg rek te zien, in de groep waar hij mee werkt, om door te gaan. De doelstelling is en blijft dan ook om zo snel mogelijk met Vios 1 de stap naar derde klasse te maken.

Naast Graven hebben ook de trainers van dames 1, heren 2 en heren 3 hun contract verlengd. Bij dames 1 is Roy Tammel bezig aan een uitstekend seizoen. 'De dames' staan op een verdienstelijke tweede plek met slechts één punt achterstand op de koploper. Bij 'heren 2' heeft Michel Ballast nog een zware taak om de heren in de derde klasse te houden. Ballast heeft er echter alle vertrouwen in om ook volgend jaar in dezelfde klasse uit te mogen komen. Arnold Groot Severt plakt er nog een jaartje bij 'heren 3'aan vast. Vios is verheugd dat men volgend seizoen met dezelfde trainersstaf verder kan werken aan continuïteit en succes.


Eibergs kampioenschap bandstoten

EIBERGEN - De finale bandstoot om het kampioenschap van Eibergen is op vrijdag 27 januari. Aanvang 19.00 uur. Op zaterdag 25 januari (aanvang 11.00 uur) en zondag 26 januari (aanvang om 11.00 uur) bij café Overkamp Vredenseweg 12 in Eibergen zijn de voorrondes.

Deelnemers zijn Roggeveld Peter van 't Heukske, Acquoij Noor, Meegen van Joop van 't Heukske, Bakker Edwin, Timmerije Tanja van 't Heukske, Waning Raymond van Overkamp, Kramer Dennis van De Kroon en Firing Appie van 't Heukske.